Quantcast
Kezdőlap Kedvencek Melyik napon született a gyermeked?

Melyik napon született a gyermeked?

pottyos

Érdekel a spiritualitás? Vagy nem? Elovasod az ezoterikával foglalkozó cikkeket? És ha a cikk a gyermekeddel kapcsolatos lenne – elolvasnád?

Születésünk napja nem egyszerűen csak egy újabb dátum, amit érdemes megünnepelni, de az ezoterikusok szerint nagy hatással van a személyiségünkre, kialakított kapcsolatainkra is.

 

Születésünk napja nem egyszerűen csak egy újabb dátum, amit érdemes megünnepelni, de az ezoterikusok szerint nagy hatással van a személyiségünkre, kialakított kapcsolatainkra is.

levendula kislany

Ennek megfelelően az, hogy gyermeked melyik napon jött világra, nemcsak egyéniségére van nagy hatással, de fontos szerepet játszik kettőtök kapcsolatában is. Ha kíváncsi vagy, hogyan jöttök majd ki a problémás kamaszévek alatt vagy még később, olvasd el elemzésünket!

Ha hétfőn született

Amennyiben csemetéd a hét első napján született, többször lehet majd gondod vele, különösen, ha rendkívül rugalmasan kezeled az élet váratlan helyzeteit. Sokszor ugyanis sokkal hamarabb túlteszed magad az adódó problémákon, mint gyermeked, aki ezt adott esetben úgy élheti meg, hogy nem veszed elég komolyan az ő bajait.
Hétfői csemetéd ugyanis hajlamos lehet hosszan rágódni egy-egy gondon, hiszen ő nagyon megfontolt és nyugodt természetű. Mindezek ellenére az esetek többségében sikerül megtalálnotok a közös hangot, és a kettőtök közötti különbségeknek köszönhetően jól kiegészítitek és megértitek majd egymást a későbbiekben is.

Ha kedden született

Ha porontyod kedden látta meg a napvilágot, igazán idillinek indul vele a kapcsolatod, hiszen maga lesz az álombaba.
Megeshet azonban, hogy a nyugalmi állapotnak vége szakad, amint idősebb lesz, hiszen kalandvágya anyai aggodalmaid ellenére is a világ felfedezésére késztetné. Az ezen a napon született gyermekek szeretik az önállóságot és a szabad mozgásteret.
Éppen ezért, ha el akarod kerülni a nagy családi veszekedéseket, és baráti kapcsolatot szeretnél ápolni lurkóddal, nincs más teendőd, mint egy kicsit nagyobb szabadságot biztosítani neki. Amennyiben sikerül megtalálnotok a közös hangot, igazán kiegyensúlyozott kapcsolatotok lehet gyermeked felnőttkorában is.

Ha szerdán született

A szerdán született csöppségekkel rettentően könnyű megtalálni a közös hangot, így nem kell túlzottan problémás kapcsolatra számítanod kicsiddel. Párosotokat leginkább a jó hangulat és a sok nevetés fogja jellemezni, hiszen vidám természetéből adódóan gyermekednek a legtöbb problémán sikerül hamar túllépnie, ez a könnyedség pedig rád is könnyen átragadhat.
Alapvetően barátkozó hajlamú gyermeked már egészen kicsi korától kezdve szívesen megosztja veled minden titkát, ha pedig ezzel a bizalommal nem élsz vissza, abban is biztos lehetsz, hogy első csókjának élményét is neked meséli majd először.

Ha csütörtökön született

Amennyiben porontyod csütörtökön jött a világra, a túlzott gondoskodás jelentheti az egyetlen problémát kapcsolatotokban. Ennek elsődleges oka, hogy, bár feltétlen szeretetedet gyermeked is viszonozza, egy bizonyos kor után szeretne majd a saját lábára állni.
Könnyen megelőzheted azonban az elválás időszakára várható feszültséget, ha fokozatosan engeded el, és nem ragaszkodsz hozzá, hogy mindig a te kis gyermeked legyen. Persze ez nem azt jelenti, hogy igazi anyához méltóan ne lehetnél mellette felnőttkorában, hiszen neki is mindig fontos leszel. De a csütörtöki gyerkőc nem bírja a túl erős kötelékeket: szívesebben választja meg maga, hogy milyen felelősséget vesz a vállára.

Ha pénteken született

A pénteken született lurkókkal nem sok probléma adódik az évek során, hiszen jellemükből fakadóan olyanok, amilyen gyermekre a legtöbb szülő vágyakozik. Babaként nem hisztisek, később pedig szófogadóak, és legfőbb példaképként tekintenek szüleikre.
Ennek megfelelően, ha pénteken jött a világra csöppséged, akkor egy-két gyermekcsínytől eltekintve nem fog túl sok bonyodalmat okozni neked. Míg azonban kapcsolatotokra nem lehet panaszod, a barátkozásban nem árt, ha segíted, hiszen kortársakra is szüksége lesz. Egy kis biztatás azonban ezen a téren is elegendő, hiszen csemetéd őszinte nyíltságával könnyedén belopja magát bárki szívébe.

Ha szombaton született

Igazi rosszcsont lesz lurkód abban az esetben, ha szombaton jött a világra, ám ez nem sokat fog rontani kettőtök kapcsolatán. Bár határozott jellem szükséges ahhoz, hogy kordában tarthasd, amennyiben szép szóval és türelemmel neveled, később nem sok gondod lesz vele.

Természetesen számíthatsz konfliktusokra, sőt, nagyobb korában akár komoly viták is kerekedhetnek egy-egy téma kapcsán, ám, ha már korábban megalapozol vele egy bizalmi viszonyt, viszonylag gyorsan sikerül majd elhárítanotok minden nehézséget.

Ha vasárnap született

Amennyiben a kicsi vasárnap született, a tapasztalatok megosztása fogja elsősorban jellemezni kapcsolatodat gyermekeddel. Ennek legfőbb oka, hogy születésétől kezdve nagyon érdeklődő lesz a világ iránt, és minden általa feltett kérdésre tőled várja majd a választ.
Bár a miértek időszaka vele különösen nehéz lehet, ha türelmesen eligazítod a világban, a szeretet és gondoskodás mellett egyfajta mester és tanítványa kapcsolat is lesz közöttetek. Ez az idő előre haladtával talán egyszer meg is fordulhat, és azt veheted észre, hogy te kapsz a világgal kapcsolatban új és hasznos információkat felnőtt csemetédtől.

 

ezoterikav

 

 

 

Forrás:Ezoterika
2015. 05. 28.

Ez is tetszeni fog