Quantcast
Kezdőlap Kedvencek Igazából nem vagyok se tudatos, se időmilliomos anya

Igazából nem vagyok se tudatos, se időmilliomos anya

pottyos

Én, a tudatos és “időmilliomos” anya megfogadtam, hogy idén nyáron még óvoda kezdés előtt nekiesek az összes szekrénynek és kiválogatom a ruháinkat. Egyrészt helyet akartam csinálni az őszi-téli cuccoknak, másrészt fel akartam mérni a terepet, hogy egyáltalán lesz-e mit felvennünk, vagy majd minden reggel megy a hiszti meg a kapkodás, hogy a kedvenc ruhája mindenkinek a szennyesben van, vagy éppen készülődés közben jövök rá, hogy a 4 éves gyerekem kinőtt ruháit még mindig a szekrényben tárolom és a 2 számmal kisebb harisnyát próbálja ordítva felrángatni magára, mikor már rég el kellett volna indulni az oviba, mert igazából nem vagyok se tudatos, se időmilliomos anya…

Az előző évek tapasztalataiból kiindulva és a fent említett nyűgöt elkerülvén, nekiestem a szekrényeknek. Ami Panka lányom gardróbját illeti: szembesültem a ténnyel, hogy a létező összes ruháját és cipőjét megőriztem születésétől fogva. Mindent, amit már réges-rég kinőtt és amiről azt gondoltam, hogy majd a kistesónak jó lesz, mert ugye fix, hogy kistesó is lány lesz. De hát mivel hugica még várat magára, ezért kénytelen voltam kiválogatni Panka összes, felhalmozott holmiját. A kedvenc kisruháit, amihez valamilyen emlék fűződik vagy ajándékba kapott, illetve a szuper minőségú, szinte tökéletes állapotban lévő amerikai kiscipőjét (amit amúgy imádtunk, csak hát sajnos gyorsan kinőtte a kishölgy) bedobozoltam és elraktam a padlásra, a többit, amire nekünk már semmi szükségünk, egy adománygyűjtő ponton leadtam.

A tavaly vásárolt őszi-téli cuccokból szerencsére van amit nem nőttünk ki, nemúgy a cipőt! A világ legcukibb virágos kis cipője, a Pediped Grip’n’Go Aryanna Navy sajnos csak egy szezont élt meg velünk, mert Panka lába nő, mint a gomba és ugyan még csak 4 éves, már nem egy kis tipegő cipő kell neki. Születése óta innen vásároltam neki puha, bőrtalpú cipőket, ebben tanult járni, de még az ovis benti cipője is egy cuki, Grip’n’Go bőrszandi volt. (Ajánlom mindenki figyelmébe, akinek a gyereke 19-23-as méretet hord, a nyári kollekció darabjai most pont akciósak!)

Végül óvoda kezdés előtt sikerült megvennem őszre egy strapabíró, zárt cipőt a Pediped Flex kollekciójából és egy ‘Kenadi Chocolate’ névre keresztelt kényelmes kis magasszárú csizmát is a hűvös, őszi napokra. Bevallom, kicsit irigylem Pankát, amiért ilyen menő cipőt fog hordani, mert ez annyira jól néz ki, hogy ha lenne felnőtt méretben, biztos, hogy én is ilyet vennék magamnak, de sajnos csak 33-36-os méretig vannak modellek!

Ez is tetszeni fog