Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Minden szülőnek jól jöhet egy kis támogatás a dackorszak idején

Minden szülőnek jól jöhet egy kis támogatás a dackorszak idején

Pöttyöslabda

Minden szülőnek jól jöhet egy kis támogatás a dackorszak idején! Ezt tapasztalta Deliága Éva gyermekpszichológus a praxisa során, és ebből a gondolatból született a ’Mit kezdjünk az akaratossággal?’ című remek, olvasmányos, gyakorlatias összefoglaló, mely egyedülálló módon egyszerre szól a szülőknek és a gyerekeknek.

A 8+1 módszer segítségével rutinosan, és pszichológiailag helyes módon kezelheti gyermeke akaratos, dacos megnyilvánulásait 3-10 éves korig. A gyerekek kalandos állatmesék segítségével sajátíthatják el szinte észrevétlen módon az érzelemkifejezés és a probléma megoldás, indulatkezelés fortélyait. Zokorlán kalandjai rabul ejtik a kis hallgatókat, akik nem ritkán magukra ismernek az akaratos oroszlán nehézségeiről hallva.

Segítse gyermek érzelemszabályozásának, önkontrolljának fejlődését! A www.evadeliaga.hu webshopon, most 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg a nélkülözhetetlen kettő az egyben könyvet, mely pszichológiai útmutatót tartalmaz a szülőknek és fordulatos, tanulságos, dacszelidítő meséket a gyerekeknek.

A legújabb, idén megjelent, Bookline sikerlistás első helyezett: ’Mit kezdjünk a szorongással? című könyv méltó folytatása a népszerű akaratosságotfeldolgozó korábbi kötetnek. Ezúttal a gyermeki félelmeket, szorongásokat oldó szakértői módszereket foglalta össze Deliága Éva gyermekterapeuta. Lovász hajnalka meseíró tollából pedig Zokorlán legújabb kalandjait ismerhetik meg a gyerekek, akik segítséget kapnak lámpalázuk, teljesítményszorongásuk, ismeretlentől való félelmük, vagy éppen állatoktól való irtózásuk kapcsán. Szülőként sokat segíthet gyermeke félelmének oldásában! Ismerje fel a gyermeki szorongás tüneteit, és kezelje hatékonyan!

Deliága Éva sikerkönyvei, több, mint 10 ezer eladott példány után, most megvásárolhatók 10% kedvezménnyel a www.deliagaeva.hu webshopon.

Ez is tetszeni fog