Quantcast
Kezdőlap Ajánló Nem szoktam gyártókról vagy cégekről írni, de ezt nem hagyhatom szó nélkül!

Nem szoktam gyártókról vagy cégekről írni, de ezt nem hagyhatom szó nélkül!

pottyos

Történt ugyanis, hogy eljött Ádám fiam első születésnapja. Egy véletlennek köszönhetően találtam egy szimpatikus kis kézműves családi vállalkozást, akik kisgyerekeknek készítenek különböző jópofa és hasznos termékeket. Ők a Bobojca műhely.

A termékek között volt egy aranyos palinta függőhinta, amit megrendeltem Ádámnak. Miután átadtuk a születésnapján, érdeklődve figyelte az új szerzeményt, amit apukája elkezdett felszerelni kis birodalmába. Ezután jött a várt pillanat, beleülhetett végre. Hatalmas volt a boldogság, ekkora kacagást ritkán hallunk tőle. Pillanatok alatt a kedvence lett. Azóta nem igazán telt el úgy nap, hogy ne időzne kedvenc palintájában.

Nem kellett hozzá sok idő. Ádi nő, mint a gomba és előszeretettel időzik különböző bútorokon. Egyik kedvence a nagyfotel, ahonnan a mesét nézi. Néhány hete észrevettük azonban, hogy folyton mocorog, fészkelődik, mintha nem találná a megfelelő pózt.
Na ismét felcsaptam az internetet és elkezdtem keresni valamit, ami csak az övé lehet, valamint eléggé kényelmes és biztonságos ahhoz, hogy állandóan használja.

Mivel azóta is nagy örömet okoz neki a hinta, elkezdtem nézegetni ismét a Bobojca termékeit, ahol rátaláltam a babzsákfotelre. Ismét sok-sok utánajárás, cikkek és fórumok böngészése következett. Végül döntöttünk és letettük a voksunkat ismét náluk.

Meg is rendeltem gyorsan és vártuk, hogy megérkezzen. Ismételten nagy volt a boldogság. Igazán remek találmány, tényleg kényelmesnek tűnik Ádinak, biztonságos, és ahogy nézem, megfelelően felveszi a testhelyzetet. Látni lehetett az arcán, hogy nagyon élvezi benne a pihenést. A babzsákfotel tisztítása szerencsére pofonegyszerű.

Telt múlt az idő és szembejött Facebookon egy kép egy felnőtteknek készített babzsákfotelről. Innen jött az ötlet, hogy akkor már meglepem férjemet egy ilyen fotellel. Lehet, hogy túl szentimentális vagyok, de megint csak ugyanonnan rendeltem, mint Ádinak is a fotelt.

A férjem először nem igazán értékelte az ajándékot, majd észrevettem, hogyha olvasni támad kedve, birtokba veszi a babzsákfotelt, amiben később alszik egy jó nagyot.

Ezek után még jobban beleástam magam a Bobojca műhely termékeibe és megtaláltam a sóbaglyokat. Utánakerestem, hogy milyen előnyei vannak egy ilyen sópárnának és azt kell mondanom, mindenkinek kötelezővé tenném. A só jótékony hatással van a légzésre és a megfázásra is, így ősszel kifejezetten hasznosnak bizonyulnak ebben a náthás időszakban. Ráadásul nagyon cukin néznek ki, ami miatt (nem csak) kisfiamnak tetszik nagyon, szinte már barátok lettek.

Őszintén szólva ennyire jó minőségű kézműves tárgyakkal ritkán találkozom, amit kisgyerekes családoknak kínálnak. Mindig az volt a benyomásom, hogy mindent ránk akarnak tukmálni a gyártók, a színvonalra pedig egyáltalán nem figyelnek, de most kellemesen csalódtam.

Ez is tetszeni fog