Quantcast
Kezdőlap Ajánló Nyári napközis táborok a PIM-ben és a Mesemúzeumban

Nyári napközis táborok a PIM-ben és a Mesemúzeumban

pottyos

Hobbit-táborral, színházi és filmkészítő táborral várja a gyerekeket a PIM.

A Petőfi Irodalmi Múzeum és a Mesemúzeum is szervez nyári napközis táborokat a gyerekeknek, ahol kreatív, művészeti foglalkozásokon tölthetik idejüket a nyári szünetben.

Hobbit tábor

A Petőfi Irodalmi Múzeum meghirdeti nyári hobbit-táborát, melybe szeretettel vár minden hobbit-, tünde-, törp- (netán ork-) jelöltet, akik öt röpke napra Középföldévé változtatják a várost. A hét során elhagyjuk Hobbitfalvát, átkelünk a Ködhegységen és eltévedünk a Bakacsinerdőben, de sosem félünk, mert tudjuk, hogy éles eszünk és egy kis varázslat segítségével mindig kijutunk a csávából. Mi több, kalandjaink végén talán még kincset is találhatunk…

Az öt napos nyári napközis táborban számtalan kreatív szerepjáték és drámajáték várja a kalandvágyókat. A tábor kiindulópontja a múzeum épülete, ezen kívül több budapesti helyszínre is ellátogatunk, ahol a gyerekek játékos, élményszerző, közösségépítő programokon vesznek részt.

További részletek

Színház az egész!

Drámatábor a Petőfi Irodalmi Múzeumban Lengyel Ferenccel

Éld át te is a közös színházi alkotás élményét az első színpadi lépésektől a premierig!

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen érzés más bőrébe bújni, díszletet és jelmezt készíteni, táncolni, énekelni, akkor köztünk a helyed!

Várunk a Petőfi Irodalmi Múzeum Színház az egész! című táborába.

További részletek

FOROG A FILM! – Filmkészítő tábor

A Kompánia Színházi Társulat drámatáborában közösen filmet forgatunk. Sok játék mellett, itt megtanulhatod a filmkészítés fortélyait, a szereplőválogatástól, a forgatáson keresztül, egészen a premierig. Rejtély, akció, szerelem, kaland… találjuk, ki együtt miről szóljon a mi filmünk! Ha kipróbálnád magad filmesként és színészként vagy csak szereted a filmeket, jelentkezz a filmes stáb tagjai közé!

További részletek

Ez is tetszeni fog