Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Probiotikumot a bőrnek is!

Probiotikumot a bőrnek is!

Pöttyöslabda

Ha probiotikumról van szó, elsősorban a szájon át bevehető, a bélflórát regeneráló készítményekre gondolunk, pedig már a bőrápolás is felfedezte a benne rejlő lehetőségeket. A probiotikum tehát kívül-belül lehet tápláló, főleg, ha a megfelelő szakemberek kezei közé kerül.

Problémás bőr

Ha te is azok közé tartozol, akik minden reggel csillogó homlokkal és orral találják magukat szembe, amikor tükörbe néznek, de ugyanakkor papírszerűnek érzik a bőrüket a dehidratáltságtól, akkor jól tudod, hogy vannak nők, akik bármit megadnának egy olyan készítményért, ami megszünteti a bőr állandó zsírosodását úgy, hogy közben hidratál és táplál is.

Az Image I Mask purifying probiotic mask

Összetételét tekintve joghurtalapú probiotikumokat tartalmaz, amelyek a bőr természetes flóráját támogatják. Mindemellett vitaminokkal, ásványi anyagokkal és szupergyümölcs-antioxidánsokkal dúsították a készítményt, amely így minden kétséget kizáróan gazdagon táplálja a bőrt.

A maszk kissé bizarr, zöld színét a zöld agyagnak köszönheti. Az agyag miatt érezhetjük azt is, hogy kissé nehéz eltávolítani a bőrünkről a maradványait használat után, hiszen nem lehúzható maszkról van szó, hanem lemoshatóról.

Az aktív szenet is tartalmazó kozmetikumokról pedig már jól tudjuk, hogy a szennyeződéseket hatékonyan távolítják el a bőrből, valamint gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek. A professzionális termékpalettájáról híres Image kozmetikumok forradalmi újdonsága a fenti összetevőknek köszönhetően hidratálja a bőrt, tisztaságot és egyensúlyt biztosítva azoknak, akik emellett a maszk mellett teszik le a voksukat.

Kifejezetten ajánlott zsíros bőrtípussal rendelkezőknek, mert már az első használat után radikálisan csökkenti a bőr zsírosságának érzését, és sokkal kiegyensúlyozottabb, könnyedebb érzést biztosít egész napra.

Legyél egy kicsit Fiona!

Szóval, ha készen állsz, mindenképp próbáld ki ezt a maszkot, de gondoskodj arról, hogy a családod ne vegyen észre, mert a zöld krémmel az arcodon biztosan eszükbe jut majd Shrek kedvese. Találj magadnak egy csöndes sarkot, és 10-20 percet (ennyi ideig kell ugyanis fent hagyni a csodatévő hatóanyagokat tartalmazó kencét), hogy ragyogó, zsírmentes arcbőrrel, felfrissülve érkezhess vissza a többiek közé. Használd hetente 3 alkalommal az optimális hatás érdekében!

Ez is tetszeni fog