Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Profhilo – a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése

Profhilo – a hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése

Pöttyöslabda

A kor előrehaladtával, a kevés folyadékbevitel és a stressz következtében arcbőrünk megereszkedik, veszít rugalmasságából és megjelennek az öregedés jól látható jelei, a ráncok. A ráncoktól megszabadulni nem is olyan egyszerű folyamat, ha már a mindennapi hidratáló vagy anti-aging kozmetikumok már nem elegendőek. Szerencsére ezen a ponton túl is többféle kezelés, hatékony arcfiatalító eljárások között válogathatunk, és még nem kell azonnal szike alá feküdnünk. A Profhilo kezelés az egyik forradalmi újdonság az arcfeszesítés területén.

Mi is az a Profhilo?

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét.

Miben különbözik a Profhilo a piacon lévő hialuronsavas töltőanyagoktól?

A Profhilo rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arcot kezelhetjük. Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.

Biztonságos-e a Profhilo?

Klinikai tesztelések eredményeinek figyelembevételével elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb anyag, amely a tesztelések során nem mutatott mellékhatásokat! 100 % tisztaságú, nem károsítja a bőr szöveteit.

Hogyan működik a Profhilo kezelés?

A BAP módszer, a bio-esztétikai pontokra történő hatóanyag-bevitel, során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott pontban egyenletesen történik a Profhilo befecskendezése. Minden fecskendő 64 mg stabilizált hialuronsavat tartalmaz előre töltve, ami sokkal nagyobb koncentráció bármelyik töltőanyaghoz képest. A töltőanyag a megadott pontokból tud szétterülni és hatékonyan dolgozni. Nemcsak az arcon hatásos, hanem a nyakon, a dekoltázson, a kezeken és a felkaron is használható feszesítésre.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

A kezelést évente kétszer ajánlott elvégeztetni.

A Royal Clinics orvos-esztétikai központban tapasztalt orvosaink magas szakértelemmel végzik a kezelést. Jelentkezzen be elérhetőségeinken!

https://www.royalclinics.hu

Ez is tetszeni fog