Quantcast
Kezdőlap Ajánló Segítsünk az SOS Gyermekfalvak Alapítványnak

Segítsünk az SOS Gyermekfalvak Alapítványnak

pottyos

Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Céljuk, hogy gondozásukban a gyermekek szeretetben, biztonságban nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.

Légy részese az adománygyűjtő akciónak!

Nincs más dolgod, mint megtekinteni az alábbi videót. Minden megtekintés után 1 ft-al segíted az SOS Gyermekfalvak Magyarország munkáját.

Ha szeretnéd ismerőseidet is bevonni, oszd meg velük a videót és az ügyünket.

>> Megosztás <<

A videot megtalálhatod az Oxigén Hotel Facebook oldalán is. Minden innen történő megosztás után szintén 100 Ft-al támogatják az alapítványt.

Az adománygyűjtő akció időtartama 2017. október 25. – 2017 november 19.

Az alapítványt az Oxigén Hotel youtube csatornájára feltöltött videó minden megtekintése után 1 Ft-tal valamint az videó Oxigén Hotel Facebook oldaláról történő minden megosztása után 100 Ft-tal támogatják.

Milyen is az az Oxigén Hotel?

Már többször volt szerencsénk ellátogatni a gyerekeinkkel az Oxigén Hotelbe. Először is a környezetet emelem ki, ahol található, mert gyönyörű, kirándulni is lehet, a szállással szemben lovaglásra is van lehetőség, bringát is tudunk bérelni, illetve a hotel kertjében számos mozgási lehetőség vár még ránk. A gyerekek számára van egy jó nagy földbe süllyesztett trambulin, tudunk ping-pongozni, tollasozni, drótkötélpályán csúszni és van egy hatalmas sakk tábla is a kertben és piciknek egy autózásra, motorozásra, rollerezésre kialakított aszfaltos rész is!

Bent a hotelben pedig játszószoba, ahol naponta animátorok foglalkoznak a gyerekekkel, meg persze az abszolút gyerekbarát medencés rész, ahol a kicsiknek van egy teljesen elkülönített rész.

A szobák is teljesen megfelelnek mindahhoz, hogy ha gyerekekkel megyünk akkor jól és kényelmesen tudjuk érezni magunkat!

Egy hosszú hétvégére remek élményt nyújt Noszvaj és az Oxigén Hotel, mi mindig jó éreztük magunkat! Rengeteg látnivaló van a környéken is, amit érdemes felfedezni a kicsikkel!

Ez is tetszeni fog