Quantcast
Kezdőlap KedvencekPiactér Shoppingolni biztonságosan, otthonról: elindult a Pöttyöslabda Piactér!

Shoppingolni biztonságosan, otthonról: elindult a Pöttyöslabda Piactér!

Pöttyöslabda

Ebben a furcsaságokkal teli elmúlt egy évben szeretteink -és persze önmagunk- védelme hatványozottan került előtérbe: maszkot hordunk, kezet fertőtlenítünk, nem utazunk, nem találkozunk a nagyszülőkkel, távolságot tartunk. Tesszük ezt mindazért, hogy minél hamarabb vége legyen ennek az őrületnek, amit a COVID-19 nevű vírus szabadított a világra.

Az élet azonban nem állhat meg, és az apró örömökre nagyobb szükségünk van, mint valaha. Boltokba járni csak félve tudunk, de a vásárlás öröméről ki akarna lemondani?

A Pöttyöslabda stábja elkötelezett az olvasói iránt. Fontosnak tartjuk, hogy ott segítsünk a követőknek, ahol csak tudunk. Éppen ezért tavasszal, a járvány kirobbanásakor elhatároztuk, hogy létrehozunk egy olyan online felületet, ahol a tudatos szülők biztonságosan vásárolhatnak.

Wooden Spoon Bio gyengéd babaolaj

Örömmel és büszkeséggel kiáltjuk hát világgá, hogy nemrég megnyitotta virtuális kapuit a Pöttyöslabda Piactere!

Hintaló – mammut

Nem egy átlagos webshop ez: azoknak a tudatos anyáknak és apáknak szól, akik prémium minőségű termékeket keresnek- a lehető legbiztonságosabb módon!

A Pöttyösladba Piacterén jelenleg csodaszép gyerekjátékokat- és járműveket, pihe-puha gyerekszoba szőnyegeket, prémium márkás natúrkozmetikumokat, étrendkiegészítő kapszulákat, valamint környezettudatos tisztítószereket lehet vásárolni, és termékválasztékunk egyre bővül.

Herbow folyékony mosószer színes ruhákhoz – Zöld tea illattal

Nemcsak a vásárolni vágyókat várjuk a Piactérre, hanem azokat az anyukákat és apukákat is, akik szeretnék termékeiket egy olyan webáruházban értékesíteni, melynek főoldalára átlagosan 100 000 látogatás érkezik havonta.

Hush & Hush PlantYourDay

A Piactérről ezentúl rendszeresen mesélni fogunk Nektek.

Gyertek, nézzetek körül, ha szeretnétek egy kiemelkedő minőségű termékekkel teli “boltban” vásárolni- az otthon biztonságából!

 

https://pottyoslabda.hu/piacter/