Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Szeretek olvasni!

Szeretek olvasni!

pottyos

Már 7 kötettel büszkélkedik az a látványos és különleges sorozat, melyet a BABILON Kiadó gondozásában olvashatnak a kezdő olvasó gyerkőcök. Ezt a hiánypótló könyvsorozatot abból a célból indították, hogy a kisiskolás gyerekeket bevezessék az olvasás világába. A sorozat köteteit az iskolakezdő korosztály kezébe tervezték.

Már 7 kötettel büszkélkedik az a látványos és különleges sorozat, melyet a BABILON Kiadó gondozásában olvashatnak a kezdő olvasó gyerkőcök. Ezt a hiánypótló könyvsorozatot abból a célból indították, hogy a kisiskolás gyerekeket bevezessék az olvasás világába. A sorozat köteteit az iskolakezdő korosztály kezébe tervezték. Nagy betűk, rövid fejezetek, sok vidám illusztráció, a történetek végén tréfás szövegértési feladatok. A 32 oldalas köteteket olvasni tanulóknak, a 64 oldalas köteteket a már rutinosabb olvasóknak ajánlják.

szeretek olvasni

A Szeretek olvasni! sorozat könyvei épp alkalmasak arra, hogy egy kis olvasó megszeresse az olvasást és a könyveket. A sorozat kötetei rövidek, könnyen emészthetőek és tanulságosak, mégis fantáziadúsak. A saját könyvtár első igazi darabjai lehetnek, melyeket idővel majd felváltanak a vaskos regények. Arra hivatottak, hogy a kisiskolás gyerekeket bevezessék az olvasás világába. Sorozatról lévén szó, gyűjteni is lehet a hasonló formátumú köteteket. A Kistesó? Nem, köszi!, a Bolygónyammogó, A negyedik kismalac és a Barbarella morcos francia szerzők fordításban tavaly megjelent művei. Ezek a történetek alkalmasak a szülővel való együtt olvasásra éppúgy, mint arra, hogy a gyerek első önálló kalandjainak tárgyaivá váljanak. Idén pedig fiatal magyar szerzők (első körben Mán-Várhegyi Réka, Bartók Imre és Sepsi László) történetei jelennek meg a sorozatban!

Igazi nyári olvasmány, keressétek itt: http://tessloff-babilon.hu/kategoria/szeretek-olvasni

Ez is tetszeni fog