Quantcast
Kezdőlap Ajánló Találjuk meg együtt Magyarország legnépszerűbb játékait!

Találjuk meg együtt Magyarország legnépszerűbb játékait!

Pöttyöslabda

Neked mi a kedvenc játékod? Sokszor halljuk ezt a kérdést, de van erre jó válasz valójában? Van kedvenc játékunk, ha gyerekekkel vagyunk, van kedvenc játékunk, ha egyedül ütnénk el az időt, van kedvenc játékunk, ha kevés időnk van, és van megfelelő választás a hosszú téli estékre. Nem beszélve arról, hogy életkor és érdeklődési kör szerint is változik a kedvenc. Woody jó fej, de egy ideje már a padláson van, míg a kedvenc társasjáték kiemelt helyet kapott a könyvespolcon.

Nagyban megkönnyíti a helyzetünket, hogy a JátékNet webáruház immáron 8. alkalommal szervezi meg az Ország Játéka szavazást, ahova 17 forgalmazó 7 kategóriában, több mint 60 játékot nevezett. Tehát van lehetőség arra, hogy a saját kedvenceinket támogassuk egy-egy szavazattal.

Bébijáték, Családi/parti társasjáték, Társasjáték kicsiknek, Készségfejlesztő, Interaktív játékok, Egyéb fiú, Egyéb lány kategóriákban lehet majd szavazni október 8-tól egészen november 7-én éjfélig. A végső döntésben idén is részt vesz egy szakmai zsűri, melynek tagjai között gyermekpszichológus, pedagógus, védőnő, játékfejlesztő, lapkiadó, média képviselő és
influenszer is megtalálható. 2020-ban összesen 55 000 szavazat érkezett online a játékokra, a cél nem lehet más, mint hogy idén még több ember elmondja a véleményét!

A részvétel mellett a jelentős nyereményeső miatt is érdemes szavazatot leadni, hiszen a voks leadása után minden szavazó megjelölhet egy óvodát vagy bölcsödét, amikből a kettő legtöbbet jelölt (egy ovi és egy bölcsi) 50 000 Ft értékű ajándék csomagot kap. Természetesen a szavazók is jól járnak, hiszen a JátékNet csapata a szavazás időtartama alatt három részletben, október 20-án, október 27-én és november 3-án összesen mintegy 100 nyertest sorsol majd ki a szavazók közül, akik 2 000 Ft-os vásárlási utalvánnyal gazdagodhatnak.

Ha mindez nem lenne elég, akkor még esély nyílhat az 50 000 Ft-os fődíj megnyerésére is, amit a szavazás lezárása után az ÖSSZES résztvevő között sorsolnak ki.

Október 8-án kezdetét veszi a nemes verseny , ami egészen november 7-ig tart, tehát egy hónapunk van arra, hogy a www.orszagjateka.hu oldalon leadjuk a kedvenceinket támogató szavazatokat és ezzel magunk is nyerjünk. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2021.11.08-10 között kerül majd sor .

Ez is tetszeni fog