Quantcast
Kezdőlap Ajánló Táncos gyermeknap és flashmob a Rex Állatszigeten

Táncos gyermeknap és flashmob a Rex Állatszigeten

pottyos

Közös táncra hív mindenkit a Rex Alapítvány június 10-én, akár 1 akár 99 éves. Az alapítvány gyermeknapi rendezvényét ugyanis idén pörgős ritmusok színesítik, a finálé pedig egy közös táncos flashmob lesz, melyben felnőtteknek és gyerekeknek is jut tánclépés. A vidám állatos koreográfia célja, hogy erősítse az ember-állat barátságot és az állatokért való felelősségvállalást.

A Rex Kutyaotthon Alapítvány immár hagyománnyá vált gyermeknapi rendezvényén, az „Állati jó gyermeknapon” évről évre több mint 2000 látogató vesz részt. Ami nem is csoda, hiszen az Újpest Központtól 10 perc autóútra található Rex Állatsziget igazi menedék a betontengerben, hatalmas zöld mezővel, védett madaraknak otthont adó kis tóval, rengeteg kutyával, cicával, lóval, kiskecskével és nyuszival.

Idén az örök kedvenc állatsimogatós programokat nyári ritmusok dobják fel: a Rex Tanoda show elemekkel gazdagított kutyás bemutatóval üdvözli a közönséget, majd a Dog Dancing Hungary mutatja be az új kutyás sportot, a kutyakiképzés és a tánc látványos ötvözeteként született dog dancinget.

Kovács Katalin bábelőadása után fellép és a közönséggel együtt táncol a Tamburica Horvát Tánccsoport és a Salsa Mojito Tánciskola, virágbotos zsonglőr show-val lép színpadra a Graviy stix, majd akrobatikus rock and rollt táncol a Négy Muskétás Sporttánc Egyesület.

A bulizni vágyók kedvéért fellép Oláh Gergő, az X-Faktor harmadik szériájának győztese, a Brillantin Rock and Roll zenekar és Gregus Anikó. Fináléként pedig közös táncos flashmobra várják a szervezők a gyerekeket és a gyerek lelkű felnőtteket! A flashmob célja, hogy erősítse az ember-állat barátságot és az állatokért való felelősségvállalást. A korhatár nélküli koreográfiáról érdekességek a Facebookon!
A rendezvény fő támogatója az Inecto Magyarország, akik állatkísérlet-mentes kozmetikumokkal képviselik a felelős állattartás ügyét.

A rendezvény FB oldala: https://www.facebook.com/events/1878099179125164/
Információk a Rex Alapítványról: www.rex.hu
A Rex Állatsziget címe: 1048 Budapest, Óceánárok utca 33. Elérhető Újpest Központtól 10 perc alatt autóval vagy 20 perc alatt a 30-as busszal.

Ez is tetszeni fog