Quantcast
Kezdőlap Ajánló Te milyen pelenkát választasz?

Te milyen pelenkát választasz?

Pöttyöslabda

Mindig is arra vágytam, nekem mikor lehet majd kisbabám, egy angyali teremtmény, aki az enyém, akinek én vagyok a mindene és aki nekem a mindenem. Most 5 hónapja Anya vagyok és nincs ennél szebb, boldogabb, meghittebb és fárasztóbb dolog ennél. Az éjszakák még mindig zűrösek, sokszor kelünk, nappal alig alszunk, de ha végre Somára szóródik az álompor…

Általában a karomban alszik el. Óriási boldogság azt látni, hogy mennyire megnyugszik, ha hozzámbújhat. Ezek a kedvenc pillanataim. Látni, hogy teljesen átadja magát nekem, teljesen megbízik bennem, odaadja magát nekem, rám bízva a kis életét. Ezekért a pillanatokért érdemes élni.

Nem tudom hány Anyukával fordul elő az, hogy az aznapi teendők listája őrült hosszú, mégis mit csinál, ha alszik babája? Hát persze, hogy nézi a kis szentet. 🙂 Mi mást csinálna!? 🙂 Mosni? Ugyan, megvár! Mosogatni? Ugyan, megvár! Fogatmosni 11-kor? Na ne viccelj! Nézzük a csodás babánkat, ahogy édesen szuszog, megnézzük, hogy biztosan jól betakartuk-e majd homlokpuszit nyomunk rá, mert nem bírjuk ki, hogy ne értinstük ilyenkor is.

Sűrű éjszakáink, a sok hajnali szoptatás miatt rendkívül fárasztóak. Minden porcikámmal boldogan teszem, de valljuk be, irgalmatlan kimerítő néha 1-1 este. Reggel pedig a tükörbe nézve nem tudod, hogy a kopaszodó frizurád vagy a bőröndök a szemeid alatt a szebbek. 🙂 #mompower Mindent megér!

Átszopizott éjszakáink egyik fő következménye a teli pelus.

Már nagyon vártam, hogy kipróbálhassuk az új Pampers Active Baby pelust. Gondoltam ez is olyan lesz majd, hogy a reklámban hiperszuper, a valóságban meg … 🙂

Azonban meglepően konstatáltam, hogy nem, tényleg olyan jó, mint ahogy azt elmondják.

Soma most 5 hónapos és éjjel még viszonylag sokszor, 3-4x is felkel szopizni. Amikor reggel peluscserére kerül a sor, a Pampers pelenka kipróbálása előtt már messziről lehetett érezni szegényt… A pelusa nagy, bekeményedik és oldalt már szivárog is. Sosem találtam eddig olyan pelust, amit ne kellett volna hajnalban kicserélni, hogy ne pisis pizsamával ébredjen.

Az első alkalommal, mikor a Pamperst használtuk gondoltam, most aztán megadjuk neki! 🙂 Este 8 körül került föl rá és másnap reggel 8-ig volt rajta. Aznap hajnalban is sokszor felkeltünk, Soma igazán nagy étvággyal van a Holdfényben -:)- így, gondoltam, reggel ennek is annyi lesz. Hát nem. Sehol egy nedves pizsama, egy nedves body, semmi. A pelus sem keményedett be és ami meglepett, hogy nem volt szaga sem. Természetesen egy egész picit nedves volt a popsija, de ennyi óra után és persze annyi tej után, nem is csodálom.

Azóta is azt használjuk, mert tényleg meg vagyunk elégedve.

Ez is tetszeni fog