Quantcast
Kezdőlap Ajánló Új epizódokkal jön augusztusban a Regal Academy a Nickelodeonon

Új epizódokkal jön augusztusban a Regal Academy a Nickelodeonon

pottyos

Mi a közös Hamupipőke, Hófehérke, Rapunzel, a Szörnyeteg és a mesebeli béka unokáiban? A közismert mesehősök mai utódai a Nickelodeon sorozatában együtt fedezik fel családi örökségüket, a varázsvilág legizgalmasabb rejtelmeit, és a Tündér Akadémia növendékeiként sorra megtanulják, hogyan használják a bennük rejlő csodás képességeket. A Regal Academy augusztus minden vasárnapján új részekkel folytatódik a Nickelodeonon.

Amikor Rose Cinderella egy titkos átjárón keresztül Mesevilágba zuhan, egészen hihetetlen dolgot fedez fel: saját varázslatos családi örökségét! Nagymamája maga Hamupipőke, a Tündér Akadémia igazgatója. Az iskolában öt híres mesebeli család fog össze, hogy megtanítsa a hercegek és hercegnők következő generációjának, hogyan váljanak igazi hősökké legendás nagyszüleik segítségével.

Rose és új barátai, Astoria Rapunzel, Joy LeFrog, Travis Beast és Hawk SnowWhite együtt fedezik fel a varázsvilág legizgalmasabb rejtelmeit. Rájönnek, hogyan lehet megszelídíteni a sárkányokat, vagy például arra, hogyan repüljenek a hátukon. Kalandozásaik közben szép lassan megtanulják használni varázserejüket és felnőnek híres családjaik hagyományaihoz. Persze veszélyek is leselkednek a kis barátokra. A Regal Academy diákjainak sötét alakokkal és boszorkányokkal kell felvenniük a harcot.

Az új részekben elsősorban a rosszindulatú Vickyvel gyűlik meg a bajuk, aki folyamatosan próbál keresztbe tenni Rose-nak és csapatának. Egyszer vudubabát használva teremt hatalmas zűrzavart a Tündér Akadémián, másszor pedig ellopja tanára varázsbrossát, aminek segítségével az összes sárkányt ő tudja irányítani. Természetesen Rose Cinderella és barátai végül mindig túljárnak Vicky eszén. A mese küzdelemről, kitartásról és az igaz barátságról szól, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Regal Academy új részek augusztus minden vasárnapján, 08.25-kor és 21.25-kor a Nickelodeonon!

Ez is tetszeni fog