Quantcast
Kezdőlap Ajánló Új kategória a hajápolásban a haj és az önbizalom növelésére

Új kategória a hajápolásban a haj és az önbizalom növelésére

Pöttyöslabda

A szép és egészséges haj titka a rendszeres és gondos ápolás. A hajtípusnak megfelelően kiválasztott hajápolók és a megfelelő módszerek együtt csodákra képesek. Amit fontos szem előtt tartani, hogy hajunk állapotát nemcsak kívülről szépíthetjük, hanem a megfelelő vitamin- és tápanyagellátással is sokat tehetünk a szép, dús, egészséges hajért.

A Hush&Hush márkáról

A Hush & Hush prémium étrend-kiegészítő márka a luxus táplálkozás és az egészséges életmód termékeit hozza el nekünk. A Hush & Hush étrend-kiegészítők töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek Clean Clinical Vitamins ™ vitaminokkal. Az összes készítményük a szervezet természetes védekező rendszerét támogatja és regeneráló erővel bír, hála a tudományosan bizonyítottan hatásos vitaminok gyógynövények és növények egyedi keverékének, melyet minden egyes adagban, minden alkalommal a modern technológia egyesít.

2022-es újdonságok a Hush&Hush márkától

Bemutatkozik az átfogó hatású DeeplyRooted® System, a hajápolás új kategóriája!

Fontos számodra a hajad növekedése? Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet hosszú, mégis egészségesen dús hajad!

  1. lépés: DeeplyRooted® Supplement – Nutraceutikália a haj egészségéért, gyökereket erősítő regeneráló hatás az erősebb, hosszabb, dúsabb hajért.

Ez a hiperkoncentrált nutraceutikália nem csak a felszínen hat; klinikailag igazoltan hatásos összetevőivel a hajat belülről regenerálja. Ez az átfogó, a haj egészségét támogató étrend-kiegészítő bevált vitaminok, ásványi anyagok, növényi anyagok és szabadalmaztatott összetevők erejét használja fel, hogy megakadályozza a haj ritkulását és hullását. Bizonyítottan segíti az új hajszálak növekedését és javítja a haj általános egészségét. Klinikai vizsgálatokban az alanyok 91%-a arról számolt be, hogy a hajuk általános növekedésnek indult.

  1. lépés: DeeplyRooted® Shampoo – Hámlasztó hajtisztító

Gyengéden hámlasztó sampon, mely gondoskodik a táplálásról az egészségesebb fejbőrért és a hosszabb, dúsabb, erősebb hajért. Hihetetlenül kellemes és nyugtató a finom mentolos-citrusos illat a hajmosás kezdetétől a végéig.

  1. lépés: DeeplyRooted® Conditioner – Intenzíven tápláló hidratáló

A mélyen hidratáló, olívaolajas LipoBeadsTM felvitelkor aktivizálódik, majd ez az intenzíven tápláló kondicionáló visszaadja a haj dússágát és puhaságát. Észrevehetően csökken a hajhullás a hajfésülés közben, a végeredmény pedig a puha és sima haj.

  1. lépés: DeeplyRooted® Serum – Celluláris helyreállító kezelés

Könnyű és erős hajszérum, amely klinikailag bizonyítottan táplálja a fejbőrt, csökkenti a hullást és klinikailag igazoltan revitalizálja az egészségét vesztett hajat.

A hatóanyagokról

A növényi hatóanyagokból készült formulák kimagaslóan hatékonyak. Minden összetevő klinikailag bevizsgált, és olyan koncentrációban vannak jelen a termékekben, amelyről tudományosan igazolt, hogy intenzív helyreállító eredményeket biztosítanak.

A Hush&Hush DeeplyRooted System 6 szabadalmazott, növényi összetevője fontos szerepet tölt be, és hozzásegít a dús és egészséges hajhoz:

CapixylTM : 3X gyorsabb növekedés

RootBioTec HWTM: Gátolja a hajhullást

Capisoothe: Megteremti a fejbőr egyensúlyát

KeraguardTM : Környezeti védelem

Hairgenyl®: Késlelteti a kopaszodást

AnaGain: Stimulálja a hajnövekedést

A termékek kúraszerű használata után beszéljenek a továbbiakról az eredmények. Ha töredezett, nehezen kezelhető, egészségét vesztett hajjal küzdesz, ráadásul hajhullás is megkeseríti a mindennapjaidat, akkor javasoljuk, hogy keresd fel a hushandhush.hu oldalt, ahol bővebb információt találsz a Hush&Hush DeeplyRooted System termékekről.

Ez is tetszeni fog