Quantcast
Kezdőlap Ajánló Újdonságok a Boomerang csatornán

Újdonságok a Boomerang csatornán

Pöttyöslabda

GRIZZY ÉS A LEMMINGEK
OKTÓBER 22-ÉTŐL MINDENNAP 14:00-KOR
ISMÉTLÉS MINDENNAP 20:35-KOR

A számítógépanimációs Grizzy és a lemmingek 156, egyenként hétperces epizódjait az Uhu és pajtásait is jegyző francia rajzfilmstúdió, a Studio Hari készíti. Az új sorozatot modern klasszikusként is emlegetik, hiszen szöveg nélküli, humoros, rövid epizódokból álló családi sorozat, amely Grizzy, az együgyű medve és egy lemming törzs kényszerű együttéléséből adódó mulatságos konfliktusokat mutatja be.

DOROTHY ÓZ FÖLDJÉN
OKTÓBER 8-ÁTÓL MINDENNAP 14:25-KOR
ISMÉTLÉS MINDENNAP 6:00-KOR

A sorozat ott kezdődik, ahol az Óz, a nagy varázsló film véget ér, vagyis azt mutatja be, mi történik Dorothy-val és barátaival, miután legyőzték a Nyugati Boszorkányt. Az eredeti történetet követve, Ozma királynő kinevezi Dorthy-t Smaragdváros hercegnőjének, ezért a lánynak meg kell tanulnia ellátnia királyi teendőit. Ez azonban nagy felelősséggel jár és kicsit sem veszélytelen.

A HAPPÓ CSALÁD
OKTÓBER 15-ÉTŐL MINDENNAP 13:50-KOR
ISMÉTLÉS MINDENNAP 6:45-KOR

A Happó család egy afrikai szafariparkban él. Napközben a park látogatói keresztülmennek az elkerített területen és lefényképezik a dagonyázó, lusta vízilovakat. Ám miután az utolsó kocsi is elhagyta a parkot, és a kapuk bezárultak, eljön az ideje annak, hogy a vízilócsalád is szórakozzon! Októberben folytatódik a sorozat második évada.

HALLOWEEN A BOOMERANGON
OKTÓBER 27. ÉS 31. KÖZÖTT MINDENNAP 15:45-TŐL 20:35-IG

Október vége a Boomerangon minden évben az ijesztgetés időszaka. Idén sem lesz ez másképp. Az őszi szünet délutánjain és estéin Nyuszipoly, a zöldséglevet szürcsölő vámpírnyúl rémisztő históriáival, a Csak lazán, Scooby-Doo! sorozat pedig hátborzongató rejtélyeivel éri el, hogy felálljon a szőr a nézők hátán. Most kivételesen sötétben tévézni lesz az igazi!

Ez is tetszeni fog