Quantcast
Kezdőlap Ajánló Újdonságok a Cartoon Networkon

Újdonságok a Cartoon Networkon

Pöttyöslabda

VADÓCOK
OKTÓBER 15-ÉTŐL HÉTKÖZNAP 16:25-KOR
ISMÉTLÉS MINDENNAP 6:55-KOR

A pataknál nem érvényesek a külvilág szabályai. Itt bizony a gyerekek a főnökök. A vadócok, vagyis Craig és két legjobb barátja, J.P. és Kelsey meghódítják a városi vadont, faerődöket építenek és merész kalandokat élnek át, tele képzelettel és játékkal. A Steven Universe alkotóitól.

KALANDRA FEL!: FINÁLÉ
MARATON: OKT. 20. 14:05 – OKT. 21. 14:05
FINÁLÉ: OKT. 20, 14:05, 17:25, 21:55, 0:45

Véget ér a Cartoon Network leghosszabb sorozata. A Kalandra fel! nyolc év és tíz évad után méltó befejezést kap. A négyepizódos fináléban Buborék hercegnő és Nyúlánk bácsi háborút indítanak egymás birodalmai ellen, amely nem várt fordulatotokat vesz. Ooo történetének legfontosabb küzdelme többször is látható lesz a 24 órás Kalandra fel!-maraton során, amely délutántól másnap délutánig tart majd.

MEDVETESÓK
OKTÓBER 8-ÁTÓL HÉTKÖZNAP 15:55-KOR
ISMÉTLÉS MINDENNAP 19:20-KOR

A sorozat főszereplői három medve: Grizz, Panda és Jeges, akik San Francisco utcáit járva próbálnak beilleszkedni az emberek társadalmába. Megtanulnak kosarazni, okostelefonnal szelfit készíteni és kaját árulni az utcán, miközben fordulatos, humoros helyzetekbe keverednek. Októberben folytatódik a számos pozitív kritikát és díjat bezsebelő sorozat 3. évada.

TRANSFORMERS: CYBERVERSE
OKTÓBER 27-ÉN ÉS 28-ÁN 20:30-KOR
ISMÉTLÉS NOVEMBER 3-ÁN ÉS 4-ÉN 20:30-KOR


Bumblebee emlékezetkiesésben szenved, de Windblade a segítségére siet: helyrehozza a memóriacsipjét. A robot így újra tisztában lesz cybertroni emlékeivel, és jelenlegi küldetését is sikerül felidéznie, ami nem más, mint a többi autobot megmentése. A legújabb Transformers-sorozat is a Cartoon Networkön látható.

BEN 10
OKTÓBER 22-ÉTŐL HÉTKÖZNAP 13:35-KOR
ISMÉTLÉS MINDENNAP 6:00-KOR

A 2016-ban új életre kelt sikersorozat, a Ben 10 hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrében mentik meg a világot. A nemzetközi szenzációvá vált műsort most rajongók új generációja ismerheti meg. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul az új nézők elé, még több, szívet melengető momentummal és humorral átszőve.

Ez is tetszeni fog