Quantcast
Kezdőlap Ajánló Újra a gyermekeké lesz a Budapest Park – nyit a Mizo Pöttömkert

Újra a gyermekeké lesz a Budapest Park – nyit a Mizo Pöttömkert

pottyos

A Mizo Pöttömkert ezen a nyáron is a gyermekek fellegvára lesz állandó és havonta megújuló programjaival a Budapest Parkban. Az első Pöttömkert május 7-én tárja ki mesékkel teli kapuit, ahol fellép a Mintapinty Zenekar, lesz meseszínház, arcfestés és családi óriás társas is.

Végre itt a jó idő, felnőttek és lurkók egyaránt a szabadba vágynak, a családnak pedig elkél a közös móka. A Pöttömkert a nyár minden hónapjában kinyitja kapuit, ahol minden a kicsikről szól: koncertek, gyermek előadások, állatsimogató, játékos foglalkozások és ismertterjesztők várják őket.

A nap a Gilda Max sportbemutatójával indul, ahol Mile Szilvia fitnesz világbajnok és gyermek fitnesz csapatának szólhat a taps, utánuk pedig a Kerekítő mondókás móka következik. A hangulat bizonyára a Mintapinty Zenekar – Kész MintaCirkusz! vidám koncertjén hág a tetőfokára, kövér kacajok és táncoló kiscipők kíséretében. Szem nem marad mosoly nélkül a Batyuszínház Mesemalac című előadásán sem, a kedves történet a gyerekek egyik kedvencévé vált, míg a picit nagyobbak a Safer Internet Program oktatóival tanulhatnak a biztonságos internetezésről.

A színpadi programokon túl egész nap különféle foglalkozások várják a szorgos kezeket. Az ArtPaint standjánál ismét lehet csillámtetoválást és különböző állat maszkokat festtetni, a Családi közös KÓPÉságok pedig egy óriás társassal, fejtörőkkel és ügyességi játékok sorával készül.

Kézműves foglalkozásokból sem lesz hiány: a Magyar Vöröskereszt Ifjúsági Tagozata kézműves programokkal és arcfestéssel, a Gipszkorszak gipszalkotással és gipszfestéssel készül, igazi mókás program lesz a Tapicskoló festés, a közelgő Anyák napjára pedig csuhé virágot, termésképet és népi játékokat is készíthetnek a kicsik.

A legkisebbeknek külön Tipegő játszótér és labdás ugrálóvár lesz, az állatbarátok lovagolhatnak, lesz tengerimalac simogatás, trambulin, tanulóbiciklik és kismotorok és egy mentő autó is, amit a gyerkőcök veszély nélkül fedezhetnek fel, az FKF pedig az edukációs és szemléletformáló programja mellett egy igazi kukásautóval érkezik. Akiknek még van kedvük játszani, kipróbálhatják a logikai játékok garmadáját és bevethetik magukat a Piatnik interaktív játszóházába vagy a Mizo Csodafarm Tejes kalandjába is.

Az év első Mizo Pöttömkertje május 7-én, reggel 9.30-tól, délután 15 óráig várja a családokat, ingyenes program kavalkádjával.

Facebook esemény és további infók: https://www.facebook.com/events/203207086840022/

Ez is tetszeni fog