Quantcast
Kezdőlap Ajánló Utazás a Schüssler sók bőrszépítő világába

Utazás a Schüssler sók bőrszépítő világába

Pöttyöslabda

A hazai fejlesztésű és gyártású Schüssler Natur CosMEDics termékek olyat tudnak, amit más natúrkozmetikumok nem: a Schüssler ásványi sók erejét természetes hatóanyagokkal kombinálva eredményesen szállnak szembe a legkülönfélébb bőrproblémákkal. Ismerd most meg közelebbről ezeket a kivételes termékeket, és ami mögöttük van!

A Schüssler sók kapcsán érdemes tudni, hogy ezeket dr. Wilhelm Schüssler alkotta meg 150 évvel ezelőtt, majd a sókra alapozva fejlesztette ki azt a rendszert, melynek lényege a szervezetünkben természetes formában jelenlévő ásványi sók sejten belüli hiányállapotának ingerterápiával való megszüntetése, illetve az anyagcsere-egyensúly visszaállításának elősegítése.

Ez az elv inspirálta natúrkozmetikumainkat is, melyek – köszönhetően tehát a Schüssler sók hatásmechanizmusának – a bőr tanítóiként hosszú távon képesek visszaállítani a bőr egészséges működési folyamatait. Ez azt jelenti, hogy nem elpalástolják a problémát, hanem elősegítik annak természetes módon való gyógyulását. Termékeinkben 12-féle ásványi sót használunk magukban, vagy kombinációban. Minden só eltérő problémákat képes kezelni, ennek ismeretében könnyedén összeállítható egy egyénre szabott szépségápolási rutin natúrkozmetikumainkból.

Hiszünk a természet erejében

A sók hatása és hatékonysága lenyűgöz minket, ezért ezek értékéhez méltó, szigorúan válogatott, natúr hatóanyagokat társítunk hozzájuk, hogy termékeink formulái a lehető leghatékonyabbak, mégis gyengédek legyenek. Olyan jól ismert és már bizonyított bio alapanyagokkal dolgozunk, mint például a sheavaj, az argánolaj, a jojobaolaj és a hamamelisz víz, de a legújabb, high-tech fejlesztésű natúr összetevőket is gyakran segítségül hívjuk. Ilyenek például az EPS Seafill® (tengerialga-kivonat, a SynColl és az Argirelox peptidek, a SymDeo vagy az „Akosky-Kiss” elnevezésű hatóanyag (bioaktív görögszéna-kivonat). Annak érdekében, hogy ezek a tiszta, gondosan összeállított formulák a természet adta erejüket kifejtve szépíthessék meg a bőrt, semmilyen káros vegyi anyagot nem alkalmazunk termékeinkben – ez az egyik legszigorúbb alapelvünk a fejlesztések során.

Tetőtől talpig megszépítünk

Termékskálánk az arcbőr ápolására fókuszál, hiszen ez az a terület, ahol a legkülönfélébb bőrproblémákkal kell megküzdenünk nap mind nap. Age Protection Intense termékcsaládunk innovatív formulákkal és szuperhatékony anti-aging összetevőkkel veszi fel a harcot a ráncokkal és a bőröregedéssel, míg Age Protection termékeink egy általánosabb anti-aging rutin alappillérei, életkortól függetlenül. Ezen felül arctisztítók, funkcionális arckrémek és arcszérumok egész sorát fejlesztettük ki, melyek között mindenki megtalálhatja a neki valót. Természetesen a napi szépségrutin többi eleme sem hiányozhat palettánkról: testápolók, kézkrémek, ajakápolók, fogkrémek, szilárd samponok és babakozmetikumok is megtalálhatóak rajta.

Fókuszban a bőrproblémák

Ahány ember, annyi bőrprobléma – mivel bőrünk egyedi, az ápolását is személyre kell szabni azért, hogy eredményt érhessünk el. Minden bőrtípusra, és a legtöbb bőrproblémára nyújtunk természetes megoldást: funkcionális arcszérumjaink (Mattító, Hialuron, C-vitaminos, Retinol) például célzottan ápolják az arcbőrt, annak aktuális igényei szerint, emellett arckrémjeink között is számos olyan megtalálható, mely egyedi problémákat képes orvosolni (pl. maszkné, rosacea, kipirosodás, bőrgrízesség, irritált bőr). A fokozódó káros környezeti hatások, és egyes életmódbeli tényezők miatt a bőr érzékenysége mind gyakoribb probléma: ennek tudatában minden termékünket hipoallergén illattal készítjük, némelyik közülük még olyan kényes esetekben is biztonsággal alkalmazható, mint például az ekcéma.

Bőrápolás az egész családnak

Tudjuk, hogy számos bőrprobléma nem életkor kérdése. Ilyen például a zsíros bőr, az akné, vagy éppen a ráncosodás, hiszen bőrünk állapota genetikai adottságainktól kezdve egészségi állapotunkon és táplálkozási szokásainkon át egészen az életmódunkig számos tényezőtől függ.

Így lehetséges, hogy a termékeinkből összeállított alap kelléktárat minden családtagnak elegendő lehet csak 1-2, a saját bőre igényeinek megfelelő termékkel kiegészíteni, vagyis natúrkozmetikumainkból egy teljes családi bőrápolási rutin kialakítható, praktikusan és költséghatékonyan. Sőt, mi még a legkisebbekre is gondoltunk: babafürdetőnk és popsikrémünk a legproblémásabb bőrű csöppségeknek is megfelelő, így akkor is bevethető, ha pelenkakiütés, ekcéma, vagy gyakori kipirosodás tarkítja érzékeny bőrüket.

Zöld elvek mentén – velünk tartasz?

Elkötelezettek vagyunk termékeink natúr összetétele iránt, csakúgy, mint a válogatott, sem a bőrt sem a környezetet nem károsító összetevők, és a környezetbarát csomagolások iránt. Termékeink (3 kivételével) vegán formulájúak, 100%-ban natúrak, számos összetevőnk ECOCERT minősítéssel rendelkeznek. Nem használunk SLS-t, TSLS-t, kőolaj- és parabénszármazékokat, pálmaolajat, allergizáló illóolajokat. Termékeinket még összetevők szintjén sem teszteljük állatokon. Minden natúrkozmetikumunk hazai fejlesztésű és gyártású, így a gyártással és szállítással keletkező ökolábnyomunkat is csökkentjük.

Elveinkkel összhangban elkezdtük csomagolásainkat is zöldíteni, és a low-waste termékek irányába is elmozdultunk. Számos termékünket rPET tubusba vagy flakonba töltjük, papírdobozaink szelektíven gyűjthetők. Arclemosóink, szappanjaink és samponjaink a vízbe kerülve nem szennyezik a környezetet, ahogyan vízben oldódó térkitöltőnk sem, melyet minden házhoz szállított csomagunkban megtalálhatsz!

Mottónk: „Sókkal szebb vagy!”. Ez nem csupán egy hangzatos szlogen számunkra, hanem az egyik legfőbb inspiráció termékeink megalkotásakor. Tapasztald meg te is a Schüssler natúrkozmetikumok páratlan bőrszépítő erejét, melyet a természetből merítettünk!

Ez is tetszeni fog