Quantcast
Kezdőlap Ajánló Varázskastély 2017

Varázskastély 2017

pottyos

Igazi Családi programra várnak kicsiket és nagyokat Nagykovácsiban, június első ( Pünkösd )hétvégéjén. Az ingyenes fesztiválon életre kel a Nagykovácsi Teleki-Tisza Kastély parkja. A Varázskastély fesztiválon a koncertek (Bíró Eszter, SZANDI, Csík zenekar) mellett rengeteg érdekes program és játék várja a családokat. A vízes játékok, az Óriás légvár kalandpark mellett Trambulinpark, Állatsimogató és Kézműves játszóház is helyet kap.

Az öttusa parkban a gyerkőcök részt vehetnek lövészeten, víváson, és futó versenyeken is, játékosan ismerkedve a sportágakkal.

A szervezők az egészen kicsi babákra is gondoltak, így lesz pelenkázó hely és Baba Tanya is, ahol babzsákok és kis játékok várják az apróságokat és szüleiket. Az óvodások és iskolások a helyi intézmények foglalkozásain is részt vehetnek.

A fesztivál és a faluközpont között pedig ingyenes Mesevasút közlekedik mindkét nap, ahol a vonatozás közben meséket , dalokat hallgathatnak a gyerkőcök.

További részletek és információk a Varázskastély Családi Fesztivál Facebook oldalán. https://www.facebook.com/varazskastely/

Ez is tetszeni fog