Quantcast
Kezdőlap Ajánló Városi vadonban kalandozó gyerekek a Cartoon Network új sorozatában és Budapesten

Városi vadonban kalandozó gyerekek a Cartoon Network új sorozatában és Budapesten

Pöttyöslabda

A Cartoon Network legújabb, saját gyártású animációs sorozata, a Vadócok főhősei Craig és legjobb barátai: Kelsey és JP. A három barát a környékbeli gyerekekkel iskola után, délutánonként meghódítják a városi vadont, ahol akciódús kalandokat élnek át, gazdag fantáziavilágot teremtenek, tele játékossággal.

A gyerekek könnyen azonosulhatnak a hétköznapi szereplőkkel, amit az is segít, hogy a sorozat ismerős környezetben játszódik. Az új sorozat alkotói a Cartoon Network kultikus sorozata, a Steven Universe alkotógárdájából érkeztek. Matt Burnett és Ben Levin Emmy-díjra jelölt alkotók a csatorna díjnyertes, tehetségeket kereső rövidfilm-programjának részeként mutatták be a Vadócok pilot epizódját.

A Cartoon Network csatorna október 15-én induló kampányával a szabadban, kreatív játékokkal töltött idő fontosságára hívja fel a hangsúlyt. A csatorna ötven általános iskolába juttatja el ’Légy vadóc’ egységcsomagját, amely rég elfeledett kinti játékszereket és a hozzájuk tartozó instrukciókat tartalmazza. A csatorna fontosnak tartja és egyben felelősséget érez, hogy a televízió és a számítógép előtt szocializálódó gyerekeket egészséges, mozgásban és játékban, valódi kalandokban gazdag életre sarkallja. A kampány több pilléren áll: óriásplakát, mozis szpotok, közösségi média és online kampány is hirdeti a sorozat indulását és a hozzá rendelt üzeneteket.

Craig soha véget nem érő küldetése, hogy az egész vadont feltérképezze. Ez az egyik epizódban bajba is sodorja a három barátot: elkeverednek egy mérges szömörcével teli területre. Egy másik részben ideiglenesen új taggal bővül a banda: Craigék kizárják magukat a házukból, ezért a fiú a húgát, Jessicát is magával viszi az aznapi kalandra. De olyan epizód is lesz, amelyben Craig nem részt venni lenni a pataknál tartott vízibomba-csatán a családi vacsora miatt – hacsak nem sikerül meglógnia.

A Vadócok egytől-egyig menő arcok, ízig-vérig csibészek. Itt van például Craig, a trió esze, aki szeret bunkereket építeni, és imád új helyeket felfedezni. Amikor épp nem az ismeretlent fedezi fel, a barátaival lóg, akikkel együtt katapultokat, drótkötélpályákat épít és ragacsos csapdákkal lepi meg az ellenséget.

Kelsey a trió lelke. Ez a harmadikos lány határozott és tapasztalt harcosként tekint magára. Ő is szeret kalandozni, de sok időt tölt otthon, az apukájával is. Csak úgy falja a fantasy-regényeket!

És ne feledkezzünk meg a hatodik osztályos JP-ről, a trió szívéről sem, akinek lelkesedése akár egy kisgyereké! Aranyos, de elég kétbalkezes, gyakran kerül bajba. JP úszik az árral, nem igazán törődik azzal, mit gondolnak róla mások.

Vadócok – október 15-étől hétköznap 16:25-kor, ismétlés mindennap 6:55-kor a Cartoon Networkön!

Ez is tetszeni fog