Quantcast
Kezdőlap Stílus & Design 10 legjobb hintaszék gyerekeknek

10 legjobb hintaszék gyerekeknek

pottyos

Tervezed, hogy külön helységet alakítasz ki gyermekednek? Új bútordarabot keresel oda?
Minden gyereknek szüksége van egy nyugodt helyre a kikapcsolódáshoz, egy érzésre, amit csak egy hinta tud adni. Te melyiket választanád? A Gen-Ex vitorlázó repülő, kényelmes fekvő hintaszékét, vagy egy klasszikus hintaszéket választanál?

 hintaszek

Tervezed, hogy külön helységet alakítasz ki gyermekednek? Új bútordarabot keresel oda?
Minden gyereknek szüksége van egy nyugodt helyre a kikapcsolódáshoz, egy érzésre, amit csak egy hinta tud adni. Te melyiket választanád? A Gen-Ex vitorlázó repülő, kényelmes fekvő hintaszékét, vagy egy klasszikus hintaszéket választanál?

Íme, a listánk a top gyerek hintaszékről.

 

1. Rockabye Storage Rocker by Offi:

hintaszek1

Rockabye tárolós hintaszék Offitól egyaránt kínál ülő- és tárolási megoldást. A szék tartalmaz egy rejtett tárolót, ahol gyermeked tárolhatja játékait. A hintaszék két színben kapható, kék kerek és rózsaszín szív kivágással. A kivágott forma vagy lyuk segítség a kis kezeknek. Mi szeretjük mindet!

 

2. KidKraft Spindle Rocking Chair:

hintaszek2

Itt egy elegáns és egyszerű hintaszék gyermekednek. Az egyszerű dizájn a 18. század szellemével ötvözve készült. Stílus és minőségi bútor – Neked. A KidKraft hintaszék fantasztikusan mutat egy merész tapétával, vagy egy világos falu szobában.

Kapható: http://www.toysrus.com/

 

3. Hiya Kids Rocker:

hintaszek3

A Hiya gyerek hintaszék vicces darab lehet egy gyerek szobában. Élénk narancssárga és fehér színben tervezték, ez az egyik legjobb hintaszék. Ikres anyák figyelmébe is ajánljuk. A széket olyan szélesre tervezték, hogy két gyerek is elfér rajta. És! A Hiya gyerekszék hátsó része könyvtartóként is használható.

Kapható: www.spotonsquare.com

 

4. Teamson Kids Froggy Rocking Chair:

hintaszek4

A Teamson békás gyerek hintaszék tökéletes kiegészítője lehet egy gyerekszobának vagy verandának. Ez egy ‘tartós’ lehetőség három évesnél és annál idősebb gyereknek. A jól öltözött béka háttámla lenyűgöző szép kézzel festett szék. Bármilyen kis hercegnő meg szeretné csókolni a cuki kis békás hintaszéket. Pihentet és relaxál egy nehéz óvodai nap után.

Kapható: www.toysrus.com

 

5. Guidecraft Nordic hintaszék:

hintaszek5

Hozz létre egy hangulatos gyerek sarkot a Guidecraft Nordic hintaszékkel. A tervezés során a stílus és a kényelem volt a legfontosabb szempont. Ez a modern szék ideális iskolába, könyvtárba, de az otthon részeként is megállja a helyét.

 

6. Guidecraft Papagayo Rocking Chair:

hintaszek6

Fokozni szeretnéd a hangulatot gyermeked szobájában? A Guidecraft Papagayo hintaszékkel ezt megteheted. A szék tökéletes kiegészítő bútor három éves kor felett. A dzsungel témájú hintaszék esztétikailag is nagyon tetszetős. Ez a magas minőségű fából készült szék, mindenféle erdei kalandok képzeletbeli világába fogja vinni használóját.

Kapható: http://www.amazon.com/

 

7. Fava Rocker:

hintaszek7

A Fava hintaszék nagyszerű kanyargós hintaszék maximalizálja a pihenést és a kikapcsolódást egy fesztelen helyzetben. Totyogód imádni fogja a heverészést ezen a széken. A hozzátartozó párna puha és kényelmes, még az is lehet, hogy meseolvasás közben kicsinyed is elalszik rajta.

Kapható: http://www.knoend.com/

 

8. Fantasy Fields Children’s Rocking Chair – Magic Garden:

hintaszek8

Ez a hintaszék gyermeked fantáziájával a fantázia földre, egy varázs kertbe repít el, ahol rózsaszín és lila pillangók repkednek. Miközben gyermeked előre-hátra hintázik a széken, úgy fogja érezni, hogy meglovagolt, szárnyaló pillangót. A finom érintésű zöld, rózsaszín, halványsárga és levendula hitelezi a vidám hangulatot. A gyermek biztonságát, az ólommentes festék biztosítja.

Kapható: http://www.wayfair.com/

 

9. Shine Company Westport Adirondack Kids Rocker:

hintaszek9

A Westport Adirondack gyerek hintaszékben békésen fog telni a délután a tornácon gyermekeddel. A klasszikus stílusú Adirondack szék, rácsozott stílusa jól mutat a kertben, játszóban, vagy akár a nappaliban is. A szék kérhető fehér poliuretán lakkal vagy természetes színében is. Mi több! A szék ellenáll a rovarok és a nedvesség viszontagságainak.

Kapható: www.hayneedle.com

 

10. Race Car Rocking Chair:

hintaszek10

Van otthon egy kis verseny autó szerelő? Akkor a NASCAR hintaszékben biztosan örömét fogja leli. Játékos és kreatív, a szék sokkal több, mint egy hintaszék. Ez lesz egy barátja és egy család tagja a kicsinyednek. A legelképeztőbb tulajdonsága, hogy a versenyautó hangot ad, amikor kicsinyed rajta ül és hintázik.

Kapható: http://www.kidsstuff.com/

 

Ezek a hintaszékek kényelmesek gyermeked, mialatt ő pihen. Neked melyik tetszik a legjobban? Melyik hintaszéket vennéd meg gyermekednek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Készítette: B.O.P.
Forrás: momjunction

Ez is tetszeni fog