Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló 10+1 tipp, mivel lepd meg a lányod gyereknapon

10+1 tipp, mivel lepd meg a lányod gyereknapon

Pöttyöslabda

Bár sokan az élményajándékokra esküsznek gyereknapon, hoztunk néhány könyv tippet, amikkel remek kalandokkal ajándékozhatod meg akár az egész családot.

Első barátaim az állatok

A tanyán – meglepikönyv kihúzható fülekkel

Vajon megtaláljátok az összes cuki állatkölyköt a tanyán? Bújócskázzatok, kutassátok fel a meglepetés szereplőket, ügyesedjenek a kis kezek, miközben az összes rejtett fület kihúzzák, és rátalálnak legújabb állatbarátaikra!

Mókázz és mixelj

A legtöbb kislány imádja az öltöztetős könyveket. Amikben külön kerül fel a felső, az alsó, a cipő, sőt még a frizura is. A Mókázz és mixeljben az állatok próbálnak. Na nem ruhákat, hanem azt, hogy állna nekik egymás lába, hasa, feje. Keverjétek össze az állatokat, aztán teremtsetek rendet! Segítségetekre lesz az egyik legnagyobb mókamester költő, Varró Dániel.

Meseszárnyon a világ körül

Világszép mesék

Ha szeretitek a klasszikus történeteket, amiket gyerekként már te is sokszor meghallgattál, ez a mesegyűjtemény tetszeni fog. Bájos illusztrációk, 5 perces újramesélt történetek, amikből egy nagyon fárasztó nap után is belefér még egy esti mese a jó éjt puszi előtt. Világszép álmokhoz ajánljuk!

Ribizli a világ végén

A magyar népmesékben rengeteg vagány lány szereplő van. Akik nem csak ülnek és várják, hogy megérkezzen a herceg, hanem maguk veszik kezükbe a sorsukat. Zalka Csenge Virág nemzetközi hírű mesemondó olyan magyar népmeséket gyűjtött és mesélt újra ebben a kötetben, melyeknek hősei mind különlegesek. Járjátok körbe Magyarországot belevaló népmesehősnők társaságában!

Kreatív könyvek nem csak kislányoknak

Bulikornis palota

Hiányoznak az óriási szülinapi zsúrok, a játszóház meg az ugrálóvárazás? Mit szólnátok egy saját, otthoni bulikastélyhoz, méghozzá szupercuki unikornisokkal?

A Bulikornis palotának már az összeállítása is egy igazán szórakoztató program. Ha pedig minden fal áll, jöhetnek az igazi, éjjel-nappal tartó szivárványos bulik. És akkor a 100 matricát még nem is említettük.

100 játék és színező lányoknak

Ló rajongó, vagy már maga is lovas? Új barátnői, Lilla és Janka nem hagyják unatkozni még egy esős, hideg napon sem! Kalandozzatok lóháton labirintusokon és rejtvényeket át, 128 oldalon keresztül!

Ki mondta, hogy csak a fiúk imádják a kalandokat?

Szilaj Kirándulás Lucyval

Szilaj a vadló története már sok ló rajongó szívét megdobogtatta. Ha a te lánykád is imád elmerülni Lucy, Pru, Abigail és persze lovaik történetében, ezt a kreatív feladatokban is bővelkedő rajongói kézikönyvet imádni fogja. Tudjatok meg mindent a szereplőkről, tervezzetek saját lovaglóruhát, nyerget vagy istállót! A kötetben kézműves ötleteket és igazi vadnyugati recepteket is találtok! Kalandra fel!

Holdas Hanna a pizsibuliban

Ki gondolná, hogy egy egyszerű pizsibuli is mennyi izgalmas kalandot tartogat? Főleg, ha az ember barátnője vámpír is, meg tündér is, és nem tud parancsolni a varázslótudásának. Holdas Hanna imádnivaló történetei pont annyira rózsaszínek, hogy képesek legyenek egy 6 éves kezdő olvasót ámulatba ejteni. Csillámpor-imádók előnyben!

Borostyán az időkapus

Ha a lányod szereti a múzeumokat és a történelmi nevezetességeket a legutolsó tégláig körbejárni azért, ha nem, akkor meg azért lehet neki igazán jó választás ez a regény. Bár a cím azt sugallhatja, ez nem sci-fi! Sokkal inkább történelmi kalandregény, amiben Dorka egy kitömött nílusi krokodil, Borostyán segítségével ismerkedik meg Fraknó vára és az Eszterházy Pál lenyűgöző történetével. 9 éves kor felett ajánljuk közös és önálló olvasásra is.

Különc királylányoknak

Menő macskák

Imádjátok a macskákat? Mit szólnátok, ha bemutatnánk titeket 30 macskasztárnak? Izgalmas történetek 30 különleges cicáról, és világhírű gazdáikról 6 éven felüli macskarajongóknak. És persze felnőtteknek is!

Billie Eilish – Tények, titkok, érdekességek

18 évesen többszörös Grammy-díjas énekesnő. Egy lány, aki már tini kora óta pontosan tudja, mit akar, és fittyet hány az elvárásokra. Izgalmas titkok napjaink egyik legkülöncebb pophercegnőjéről és arról, milyen lépésekkel jutott el a sikerhez. Személyre szabható rajongói kézikönyv tesztekkel, ötletekkel. Legyen otthon neki is valami igazán Billie-s cucca! #mindörökkécsalád

Fenti könyveket a Móra Kiadó gyereknapi akciója keretében 2020.05.31-ig 20-70% kedvezménnyel, 7000 Ft felett, ingyenes belföldi házhozszállítással rendelheted.

Ez is tetszeni fog