Quantcast
Kezdőlap Aktuális 3+1 legmenőbb ajándék kamaszoknak gyereknapra

3+1 legmenőbb ajándék kamaszoknak gyereknapra

Gégöl Sarolta

A kamaszok azok, akik már rutinszerűen számon tartják az ünnepeket. Legalábbis azokat, amelyek esetén kilátásban van egy kis meglepetés. És valljuk be, hogy MOST a karatén időszak után talán kicsit szívesebben vadászunk gyereknap alkalmából ajándékokra, hogy megszínesítsük vele az örömüket. Igaz, kicsit jobban meg kell erőltetnünk magunkat, ha nem tárgyi ajándékkal szeretnénk meglepni a csemeténket, hanem élmény alapúval. Mert gyülekezni még nem lehet és számos beltéri helyszín is még zárva tart. Tudom, tudom, sokat voltatok mostanában együtt. De mi lenne, ha együtt lépnétek ki a nagyvilágba?!

Lássunk most három + 1, tuti befutó élmény lehetőséget!

  1. Roller/gördeszka/bmx park

Melyik gyerek ne szeretne rolizni, vagy deszkázni? És ki ne tudna? Így vagy úgy… És Te? Biztos vagyok benne, hogy gyerekként Te is szeretted. Együtt voltatok már? Mi lenne, ha tényleg ott lennél vele, és látná, ahogy újra kezded? És mi lenne ha élőben megcsodálnád, amit ő tud!

Elérhetőség:  GO4IT Ramp House – Vecsés

https://www.facebook.com/GO4IT-Ramp-House-836282299814624/

TIPP: – Kérd meg, hogy készüljön a telefonjával, vigyetek szelfi botot, vagy kis állványt, hogy felvegyétek videóra a családi élményt.

Számos ingyenes, közterületen lévő helyen is kipróbálhatjátokat magatokat. Ebben az esetben írd be a keresőbe, hogy skate park, és keresd meg a hozzád legközelebbit.

  1. Szabadtéri gokartozás

Te is kíváncsi vagy, hogy a gyerekedből mit hoz ki, ha kezébe veheti a sebességet? Száguldás saját “autóval” biztonságos körülmények között apával és anyával. Menjetek gokartozni.

Nemzetközi versenyekre hitelesített gokart pálya szabadtéren, Budapesttől nem messze Kecskeméten. Egyes gokartok két személyesek és gyermek biztonsági övvel is el vannak látva. Így az egész család részt vehet a programban.  Időpontot szükséges előre foglalni!

Elérhetőség: Birizdgokart Gokart Stadion

http://www.birizdokart.hu/hu/

Ha pedig inkább a közlekedési szabályok elsajátítására, és nem a sebességre helyeznéd a hangsúlyt, látogassatok el az Esztergomi Gyermek Autós Közlekedési Parkba.

https://kresztergom.hu/

TIPP: A programon készült fotóból nyomtass majd ki egy képet és írj mellé egy üzenetet a gyereknek, mennyire jó volt együtt.  Egyik este tedd a párnája alá. Hidd el nagyon fog örülni neki!

  1. Fodrász bérlet:

Egyre több menő fodrászat nyílik országszerte. Borbély és hajvágó szalonok, amelyek merőben eltérnek a régi klasszikus szalonok stílusától. Trendi zenével, menő dizájnnal hívogatják a tinédzser korosztályt is. Egy bérlet nem csak praktikus (hajvágásra úgyis szüksége van…), hanem hasznos is tud lenni.  Engedd, hogy a bérleten lévő összeget beossza, kitalálja, hogy hány hajvágás fér bele. Buzdítsd, hogy miután együtt kitaláltátok az időpontot, hívja fel ő a szalont és egyeztessen ő!

TIPP: Remek közös program, hogy otthon kitaláljátok,- lány és fiú- esetében is, hogy miylen frizurát szeretne. Nézegessetek képeket hozzá. És ha a helyzet engedi, beszélgessetek arról, hogy mi az ami most menő, vagy ciki. Mesélj Te is a saját kamasz korodról.

3+1. Egynapos családi evezés túravezetővel.

Ha már kipróbáltátok, vagy ha még nem de terveztétek! Itt a jó idő és biztosan szeretnél már kicsit messzibb kimozdulni, mint a sarkon lévő bolt. Utazásra fel, irány a Tisza- tó! Ülj csónakba és töltsetek egy napot a fedélzeten. Tapasztalatból tudom, hogy a túravezetők biztosan tenni fognak azért, hogy ezt a napot ne felejtsétek el soha, és örömmel emlékezzetek majd rá vissza. A programon csak 14 életévüket betöltött személyek vehetnek részt!

Helyszín: Chili Outdoodrs Tisza-tó

https://www.chilioutdoors.com/

TIPP: Egyeztessetek a túravezetőkkel arról, hogy a napközbeni étkezés hol fog történni. Hátha van arra esély, hogy szabadtűzőn süssetek valamit, vagy legalább piknikezzetek!

Ez is tetszeni fog