Quantcast
Kezdőlap Ajánló Az a fránya babaaltatás…! – 18 tipp a könnyű altatásért

Az a fránya babaaltatás…! – 18 tipp a könnyű altatásért

pottyos

Hidd el, nem vagy egyedül! Nem mindenki „dicsekszik” vele, de nagyon sok szülő érzi, hogy már valamennyi praktikát kipróbálta, erején felül igyekszik, de a babája fütyül az elalvásra.

Vajon minden altatási technikát próbáltál már?

Valószínűleg most bőszen bólogatsz, de hidd el, mindig van új ötlet és új iránymutatás. Sokszor hallani, mert igaz: minden baba más, mindegyiknek mások az igényei és mind másra érzékenyek. Ami az egyiket megnyugtatja, a másikat talán épp felpörgeti.

Próbáltad talán már az esernyőzést? Igen, jól olvastad, esernyővel altatni. Próbáltad? Van, akinek úgy sikerül elaltatnia a semmi másra meg nem nyugvó babáját, hogy egy szivárványszínű esernyőt a feje fölé tartottak és forgatták. A saját szememmel láttam, ahogy az örök izgága kislány megnyugodott és elaludt tőle.

No és az Umpalumpa, az megvan? Sajátos módszer, amelyben a kicsit egy bizonyos ritmikus mondókára billegtetnek jobbra és balra.

Amit pedig sose vess el az ötletek közül: ami elsőre a legnagyobb őrültségnek hangzik!

Így járt ugyanis egy ismerősöm, akinek nagyon rossz alvó gyereke volt, és persze folyamatosan kapta az „okos” tanácsokat úton, útfélen. A szomszéd nénitől, a nagymamától, a védőnőtől, a gyermekorvostól, a zöldségestől és a játszótéri anyukáktól is. A kb. 25. ötletnél már csak legyintett és ki sem próbálta, hiszen az előzőek sem hoztak neki sikert. Rosszul tette, hogy szkeptikus volt. 3 évvel később mégis tett vele egy próbát, és csodák csodájára bevált. Épp az, amit annak idején elvetett. Ez történetesen a baba szemöldökének lassú, puha simogatása volt, de lehet, hogy neked valami egészen más fog bejönni.

Ha ezek után úgy érzed, még nem próbáltál ki mindent, akkor neked szól a:

18 altatási tipp!

Szeretnél már egy jót aludni? Esténként órákig tartó ringatás helyett összebújni a pároddal a kanapén és megnézni egy filmet?

Léteznek olyan apró trükkök, amelyekkel sok babát bírtak már alvásra szüleik. Vannak köztük ismertebb és teljesen új módszerek is. Kíváncsi vagy, nálatok beválnak-e?

Próbáld ki őket, hiszen sosem lehet tudni, a te babádnak éppen melyik jön be!

>> Kérd a 18 altatási tippet ITT! <<

Pipáld ki benne, amit már próbáltál és nem vált be. Amit pedig még nem… annak uccu neki!

Add meg az e-mail címed, és elküldöm a 18 altatási tippet!
Sok-sok nyugodtan átaludt éjszakát kívánunk!

Ez is tetszeni fog