Quantcast
Kezdőlap Egészség BabaCo: csípőfájdalom ellen

BabaCo: csípőfájdalom ellen

Pöttyöslabda

A BabaCo-val először Új-Zélandon találkoztam, amikor az egyik ismerősünk ajándékba elküldte nekem, mivel hallotta, hogy állandó csípő és alsó hátfájdalmam volt a 10 hónapos gyermekem hordozása miatt.

Elsőre nem hittem, hogy könnyedén fogom fel és lekapcsolni a szerkezetet. Azonban annyira kényelmes lett a kislányommal a vásárlás és egyéb séta, ahová a babkocsit nem tudtam vinni, hogy egyből állandó használati eszközünkké vált.

Ami még nagyon tetszett, hogy férjem is használta, mivel egy khaki színűt kaptunk, amit férfiak is bátran felvehetnek.

Hamarosan otthon is elkezdtem felcsatolni főzéshez és így a kimozdulás sokkal gördülékenyebbé vált, nem aggódtam azon, hogy majd megint túlterhelten kell cipekedni és egyidőben fogni a kislányomat. A testi tüneteim is enyhültek jelentősen, persze minden más tevékenységnél is jobban figyeltem magamra.

Mindenkinek szívből ajánlani tudom. Összeszedtem néhány információt is, amit  alábbiakban olvashatok.:

  • Megbízható minőséggel 12 éve a piacon
  • a BabaCo – gyermekorvosok, védőnők és elégedett édesanyák ajánlásán túl – 2010-ben elnyerte a legmagasabb szakmai elismerésként a Gyógyászati Segédeszköz minősítést!
  • Ezáltal Egészségpénztárra is elszámolható.
  • 3 év teljeskörű garanciával
  • 8-10 féle divatos színben kapható

Dr. Bakanek György

Szülész – Nőgyógyász és Sport szakorvos
Életmód tanácsadó

Tapasztalatom szerint, és pácienseim beszámolója alapján a BabaCo® csípőülőke az egyetlen olyan babahordozó, amely alátámasztja a gyermek teljes testsúlyát. Ezáltal csökkenti a kisded hordozása miatt kialakult váll, hát, derék és gerinc terhelését.

Orvosi szempontból ajánlom minden olyan szülőnek a BabaCo-t, akik rövidebb – hosszabb ideig kézben tartják, cipelik gyermeküket. Ilyenkor ugyanis a csípő egyik irányba való kitolásával féloldalasan terhelődnek. A váll, hát, derék ízületek, illetve a gerinc is “s” alakot ír le, ami rossz tartáshoz, deformálódásokhoz és végső esetben fájdalmakhoz vezethet.

Az izmok, ízületek és a gerinc tehermentesítésére, fél oldalas terhelésének megszüntetésére alkalmas a BabaCo® csípőülőke.

Kifejezetten javaslom továbbá nagy súlyú babáknál, már a korai szakaszban 6 hónapos kortól, valamint a már kialakult tünetek enyhítésére.

A BabaCo® csípőülőke a gyermek számára is kényelmes babahordozó, mivel szabadabban,  mégis testközelben van az édesanyjával. Az ülőke felülete, enyhén befelé lejt, így a gyermek az ülőkén mindvégig egyenesen tartja magát a többi babahordozókkal ellentétben. Nagy segítség lehet még a nagyszülők számára is, akiknek az ízületei, izmai nincsenek nap mint nap hozzászoktatva a folyamatosan növekvő gyermek súlyához.

További infó: babaco.eu

Ez is tetszeni fog