Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Braun Silk Epil 5 Senso Smart – a világ első okos epilátora

Braun Silk Epil 5 Senso Smart – a világ első okos epilátora

Baráth Kriszta

Közel 18 éve annak, hogy epilátort használok. Tinédzser koromban fedeztem fel, és most két gyermekes anyukakánt is azt gondolom, ez a legpraktikusabb módja a különböző szőrtelenítési módszereknek. Mivel soha semmi problémám nem volt vele, hűséges vagyok hozzá. Miért bajlódnék a borotválással, ami csak ideig-óráig nyújt megoldást? Az otthoni hideg/meleg gyantázással sincs jó tapasztalatom. A szépségszalonokban, kozmetikus segítségével történő gyantázás pedig hónapról hónapra kiadással jár, a ráfordított időről nem is beszélve.

Ezzel szemben az epilátor használata pont hozzánk (is) passzol, anyukákhoz. Mindegyik márkás készülékről elmondható, hogy meglehetősen hosszú élettartamú. Még csak a másodiknál tartok – ami nem egy mai darab – de funkcióját tekintve megfelel az elvárásomnak.

Forrás: shavershop.com.au

A közel 10 éves epilátorom mellett lehetőséget kaptam, hogy teszteljem az egyik piacvezető márka, a Braun újdonságát, a világ első okos epilátorát, a Braun Silk-épil 5 Wet & Dry készüléket.

A Braun palettájából az egyik legideálisabb eszköz a Braun Silk-épil 5 Wet & Dry epilátor készülék, ami tökéletes kezdő epilálók számára.

  • A világ első okos epilátora SensoSmart™ technológiával.
  • Gyengéden és egyszerűen használható, azoknak is, akik még nem próbálták az epilálást. Használata akár 4 héten át tartó sima bőrt eredményez.
  • Vezeték nélküli Wet & Dry epilátor, könnyedén használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt.
  • Masszázsgörgők gyengéden stimulálják a bőrt, kényelmesebbé teszik az epilálást.
  • 5 kiegészítővel: masszázsgörgők, borotva fej és trimmelő feltét az érzékeny területekre, továbbá hatékonyságot növelő feltét és tasak

Mit tud az okos epilátor?

Az intelligens szenzoroknak köszönhetően a készülék piros jelzést ad, ha nem megfelelő módon használják, például túl erősen nyomják az epilátort a bőrhöz, ezzel csökkentve a bőrirritációt. Sárgán jelez, ha csökken a töltöttségi szint és villog, ha 5 perc alatt lemerül. A 4x rövidebb szőrszálakat is eltávolítja, mint amire a gyanta képes. Használata bársonyosan sima bőrt eredményez. Kevesebb probléma, könnyű tisztítás, nincs szükség időpont egyeztetésre a kozmetikusnál.

Wet & Dry, azaz száraz és nedves környezetben is használhatod!

100%-ban vízálló, könnyedén és kényelmesen használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt.

Forrás: shavershop.com.au

Miért ajánlom?

  • Egyszerű és hatékony: mindössze fél óra alatt elvégezhető a művelet (egyénenként eltérő lehet).
  • Kényelmesen, bárhol és bármikor epilálhatsz, nem kell előre tervezni. Akár a nyaralásra is magaddal viheted.
  • Költséghatékony: egyszer kell beruházni rá. Akár 6 hónap alatt visszahozza az árát összehasonlítva azzal, ha rendszeresen szépségszalonba jársz gyantáztatni.
  • Könnyű a tisztítása. Csak át kell törölni a készüléket, ha fürdőkádban vagy zuhanyzás közben használjuk.
  • Gyakori használat esetén szinte fájdalommentes.

A Braun készülék formája tökéletesen illik a kézbe. Könnyű a fogása és nagyon egyszerű a használata. Gyors mozdulatokkal gyerekjáték az epilálás. Összehasonlítva a régi készülékemmel, meglepően jól vizsgázott. Kíméletes, gyengéd a bőrhöz, nem húzza a szőrszálakat. A bőrömet sokkal puhábbnak éreztem epilálás után, mint korábban. Kábel segítségével, elektromos hálózathoz csatlakoztatva 1 óra alatt feltöltődik. Ezt követően 30 percig használható a készülék. Ez az idő bőven elég egy alapos munkához. Számomra az egyik legjobb tulajdonsága, hogy vezeték nélkül használható. Így csak a képzeletünk szab határt, hova visszük magunkkal.

Miközben teszteltem a készüléket, a gyerekeim jól eljátszottak körülöttem a lakásban (nem csinálok ebből tabu kérdést), én pedig 30 perc alatt „megszépültem”. Ezek után nincs is más dolgunk, mint komfortosan és jól érezni magunkat a bőrünkben.

Ez is tetszeni fog