Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Csajos program otthonra

Csajos program otthonra

Spuriga Dóra

Amikor hazahoztam a BO-PO körömlakkokat és a Glitza szettet, azonnal tudtam, hogy a hét éves lányom egyik kedvence lesz, hiszen, amikor hétvégente délelőtt lehet nálunk kütyüzni, akkor csak craftot néz, kézműves műsorokat, amiben tényleg nagyon jó ötletek vannak!

Mi is a BO-PO?

A Bo-Po egy egyedülálló, vízbázisú körömlakk, melynek nincs káros hatása, ezért gyerekek is biztonsággal használhatják. Gyorsan szárad, cseppmentes, így akkor sem folyik el, ha véletlenül felborul a fiola. Használata egyszerű, ám ami a legnagyobb előnye, hogy eltávolításához nincs szükség vegyszeres körömlakk lemosóra, illetve fürdéskor le is ázik a gyerek kezéről.

Nagyon jó kis időtöltés volt mindkettőnknek, hiszen élvezte, hogy én festem ki a körmét, én pedig örültem, hogy este már nem is lesz a kezén, mivel az iskolába én nem engedem kifestett körömmel 🙂

Viszont mivel én is rendszeresen festem a körmöm, ezért valahol természetes, hogy ő is ki szeretné próbálni, és ez így van rendjén.

És a Glitza?

A szuper Glitza csillámtetkókkal pár egyszerű lépés és szebbnél szebb csillogós tetoválást varázsolhatsz a bőrödre, tárgyaidra és szinte bármilyen anyagra!

A lányom egy jegyzetfüzet hátulját dekorálta ki. Egyszerű nagyon és a végeredmény magáért beszél!

Különböző színekkel és mintákkal dolgozhatsz. A Glitza csillámtetkókat különböző kiszerelésekben is megtalálod, lehet kicsi szett vagy akár nagyobb.

A Glitza minden tetoválása vízálló és bőrbarát.

A kezdő szetteket 6 éves kortól ajánlják.

Így készítsd el a csillámtetkódat:

  1. Tisztítsd meg a felületet, ahová a tetkót szeretnéd
  2. Ragaszd fel a sablont
  3. Töltsd ki a mintát csillámmal
  4. Gyönyörködj az elkészült tetoválásodban!

www.jateksziget.hu

Ez is tetszeni fog