Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Családanyák valóra vált álma: maximális helykihasználás a csomagtartóban

Családanyák valóra vált álma: maximális helykihasználás a csomagtartóban

Pöttyöslabda

A boldog békeidőkben, amikor még sokat utaztunk – amire remélhetőleg idén nyáron is lesz lehetőség – nekünk mindig kihívást, sőt, néha feszültségforrást jelentett a pakolás.

Két kisgyerekkel én akkor érzem magam komfortosan utazáskor, ha minden nélkülözhetetlen holmi nálunk van, több váltás ruha, mint ahány nap, több napi hideg élelem, egy komplett fürdőszoba és gyógyszertár tartalma. A gyerekek az összes játékukat becsomagolják, a férjem pedig mindenféle kütyüt és sporteszközt. Ki tudja, mire lesz szükség? Általában ez a stratégia be is válik, inkább túlzásba esünk, cserébe semmi sem szokott hiányozni. De hogy hogy néz ki az autónk csomagtere? Mutatom: így indultunk nyaralni 3 és 1 éves gyerekekkel:

Szerencsére azért ők is befértek.

Az indulás előtti nap mindig elhatározzuk, hogy este mindent bepakolunk, ne azzal teljen az utazásra szánt idő. Ehhez képest, mivel van jó néhány dolog (a kispárna, a fogkefe, a papucs, a hűtött ételek…), amit nem tudok előző este elcsomagolni, így a táskák csak az utazás reggelén kerülnek lezárásra. A férjem pedig addig nem hajlandó az autót bepakolni, amíg nincs előtte az összes csomag, hogy kialakítsa a megfelelő stratégiát, és mint egy nagy, 3 dimenziós tetris, a fenti módon berendezze a csomagtartót.

Tehát az utazás reggele úgy néz ki, hogy korán felkelünk, a gyerekek még korábban, majd olyan 2-3 óra pakolás elteltével el is tudunk indulni, konstatálva, hogy akár aludhattunk volna tovább is. Ez a 2-3 óra alatt a gyerekek természetesen folyamatosan nyomasztanak a „Mikor indulunk mááár?” – kérdéssel, vagy azzal, hogy majd ők segítenek pakolni, ami tudjuk, mekkora segítséget jelent a gyakorlatban…

Így nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy már létezik kimondottan az adott autó csomagterébe tervezett, 100%-os helykihasználást biztosító táskaszett!

Nem lepődnék meg, ha egy praktikus gondolkodású családanya fejéből pattant volna ki az ötlet!

Belegondolni is csodálatos, hogy egyszer úgy indulhatnánk útnak, hogy a sztenderd méretű táskákat bepakoljuk, a kijelölt helyükre illesztjük a csomagtartóba, és nem kell taktikázni, trükközni, hogy miként is tudnánk még egy kis helyhez jutni a csomagok kíméletes összepréselésével.

A Kjust autós táskák pontosan illeszkednek az autó csomagteréhez – ami eddig egy vágyott utópiának tűnt, ma már a valóság: az utolsó négyzetcentiméter helyet is kihasználva pakolhatjuk tele a csomagtartót, így annak az esélye is fennáll, hogy a hátsó ablakon is kilátunk.

A maximális helykitöltésen túl maguk a táskák is tartogatnak jó néhány kellemes meglepetést:

A legtöbb táska kerekekkel és teleszkópos fogantyúval van ellátva, így biztosítva a maximális kényelmet, és tehermentesítve bennünket a cipekedés fáradságától.

A kézitáskák az erős vállpántoknak köszönhetően szintén kényelmesen mozgathatóak. Vízálló, kopásálló anyagból készültek, így még az sem árnyékolhatja be az utazás örömét, hogyha esőben indulunk, vagy nagy igyekezetükben a gyerekek leöntik valamivel a táskát.

Külön cipzáras rekeszekkel tagoltak, hogy el tudjuk különíteni, és utazás közben gyorsan megtalálni a szükséges iratokat, nasikat, vagy épp a kedvenc játékokat.

Kézipoggyász méretben is elérhetőek, így repülős utazásokhoz is használhatók.

A Herbály Autó autós táska keresője segítségével könnyen kiválaszthatjuk, melyik táskaszett illik az autónkba, maximális kényelmet biztosítva.

Nemcsak utazáskor, hanem a családi nagybevásárlások alkalmával is élvezhetjük a helytakarékos, praktikus, rendszerezett pakolás előnyeit.

Ideje leszámolni a környezetterhelő nejlonzacskókkal, a kényelmes, de cikis banyatankokkal, a tartás nélküli sporttáskákkal, a behemót bőröndökkel, és élvezni a professzionális és esztétikus Kjust autós táskák minden előnyét!

Ez is tetszeni fog