Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Egy bűbájos mesekönyv sorozat, ami nem csupán szórakoztat

Egy bűbájos mesekönyv sorozat, ami nem csupán szórakoztat

Pöttyöslabda

A Manfréd és Anton bestseller gyerekregények szerzőjének új sorozata, a kisebbek részére.

Az Anton könyvek olyan értékeket tanítanak az óvodások számára, mint a kitartás, a bátorság, az udvariasság és a hagyományok tisztelete; segítséget nyújtanak a fiú-lány kapcsolatok kezelésében, a barátságok kialakításában, a megfelelő társas viselkedési formák elsajátításában és a konfliktuskezelésben; erősítik a természet iránti vonzalmat, a családi összetartást; fejlesztik az érzelmi intelligenciát és a kreativitást. Mindemellett szórakoztató, lebilincselő mesekönyvek, csodálatosan szép illusztrációkkal.

„A Manfréd és Anton kalandjai után egy újabb gyöngyszem Téti Istvántól. Ezek a mesék megnyugtató hangvételükkel előkészítik a nyugodt alváshoz szükséges állapotot, segítenek feldolgozni a kisgyermekek számára a velük történteket. Magával ragadó stílusával, gyönyörű, vidám képekkel illusztrálva még a felnőtt olvasó számára is igazán élvezhető, tartalmas olvasmány. Nem hiányozhat egyetlen gyerekszoba könyvespolcáról sem!”

Varga Tímea

a Csodavilág óvoda alapítója

A kiadó weboldalán sok szülői és pedagógusi vélemény található, valamint bele lehet olvasni a könyvekbe.

ANTON ÉS A PÖTTÖM HŐSÖK

Anton egy kedves, szőke kisfiú, aki még csak most lett óvodás, de máris rengeteg izgalmas dolog történt vele. Új barátokat szerzett, felült egy igazi helikopterre, oroszlánt simogatott, látta a hatalmas palotát, amit furcsa sapkás katonák őriznek és kimentette Marcona kapitányt a viharos tengerből. Mindeközben számos hasznos dolgot megtanult.

 

 

ANTON ÉS A KARÁCSONYI CSODA

A tél sok szép meglepetést és izgalmat tartogat Anton számára. Megtudhatjuk, hogyan győzi le a félelmét, és milyen hősiesen viselkedik az óvodai ünnepségen, hogy min veszett össze barátjával, és vajon sikerül-e kibékülniük. Antonnak ismét izgalmas játékokban lesz része Márkkal, Izabellával és Mikivel; majd a Hótündér birodalmában manókkal, angyalokkal és magával a Mikulással találkozik. Karácsony este pedig igazi csoda történik az otthonában.

 

 

ANTON KALANDOS ÉLETE

Anton élete csupa vidámság és kaland, ám megannyi veszély is leselkedik rá. Kiderül, hogyan végződött a veszélyes bicikliverseny, mi történt az állatokkal teli erdőben, milyen elrejtett kincseket talált Anton a bokrok között, mivel okozott örömet a lányoknak, és mit ajándékozott neki Izabella. Azt is megtudjuk, miért vesztek össze Márkkal, és vajon kibékülnek-e, valamint hogyan lett Antonból igazi tűzoltó, és miként szállt szembe a félelmetes lángokkal.

Vélemények, beleolvasás, megrendelés itt: Anton könyvek

Ez is tetszeni fog