Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Egy év alatt száz mese – ünnepi hétvége a BOOKR Kids-nél

Egy év alatt száz mese – ünnepi hétvége a BOOKR Kids-nél

pottyos

Mind a 100 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén. A fiatal cég egyéves születésnapját és éppen most megjelenő 100. digitális meséjét ünnepli ezzel a meglepetéssel.

Mind a 100 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén. A fiatal cég egyéves születésnapját és éppen most megjelenő 100. digitális meséjét ünnepli ezzel a meglepetéssel.

bookr 01

A BOOKR Kids új lehetőséget nyújt a digitális világban felnövő gyerekek számára, célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is életük természetes részévé váljon.

Mesetárában immár 100 olyan klasszikus és modern történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek.

bookr 03

Szerencsés egybeesés, hogy a Mesetár 100. meséje éppen a 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alatt jelenik meg – ez alkalomból a fiatal csapat meglepetéssel is készül: a könyvfesztivál hétvégéjén, április 22. és 24. között, péntek reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 100 meséje!
A Könyvfesztiválon a BOOKR Kids egyébként önálló standdal is jelen lesz, ahol mesetabletekkel, játékokkal, szerencsekerékkel és programokkal várják az érdeklődőket.

Fedezze fel gyermekeivel játékos formában az olyan klasszikusokat, mint a János vitéz, A két lotti vagy a Kincskereső Kisködmön, valamint ismerje meg az olyan kortárs műveket is, mint Tóth Kriszta díjnyertes Anyát megoperálták című könyve, vagy a hatalmas népszerűségnek örvendő A Játékkészítőből készített interaktív történet.

A BOOKR Kids Mesetár ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három-, és féléves előfizetésekkel érhető el.

Töltse le az alkalmazást!
App Store: https://goo.gl/nLz9fd
Google Play: https://goo.gl/kaaCNd

További részletek: www.bookrkids.hu ; https://www.facebook.com/bookrkids/

Ez is tetszeni fog