Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Elbűvölő és tanulságos mesék a modern kor gyermekeinek

Elbűvölő és tanulságos mesék a modern kor gyermekeinek

Pöttyöslabda

Az Anton könyvek népszerűsége nem véletlen: Téti István olyan hangon szólítja meg korunk óvodásait, amivel eléri, hogy a tv, tablet, okostelefon és egyéb kütyük világának fiai, lányai újra kedvet kapjanak a meseolvasáshoz, és modern köntösbe bújtatva tanuljanak klasszikus értékeket. Megérkezett a sorozat újabb gyöngyszeme, az Anton utazik.

Anton motoron száguld, autót vezet, a repülőn beül a pilótaszékbe, aztán hajóval utazik egy különös szigetre. Megismerkedik Hannával, és talán még úszni is megtanul. De vajon meg tud küzdeni a háborgó tengerrel, amikor elragadják a hullámok? Hát ez a furcsa hang a barlang mélyén, vajon mi lehet? Hogyan lesz Antonból kalauz, és mivel lepi meg Izabellát a szülinapján?

Éld át az új kalandokat a Pöttöm Hősökkel! Alagútban robogó vonat, vágtató pónik, embert próbáló falmászás, elveszett kiskutya, izgalmak, jókedv és sok kaland vár rád.

Az új mű segítséget nyújthat gyermekeinknek a fiú-lány kapcsolatok kezelésében, a helyes társas viselkedési formák elsajátításában, az egészséges veszélyérzet kialakításában, az alapvető udvariassági formák elsajátításában, továbbá a szókincs, a képzelőerő, a kommunikáció, a kezdeményezőkészség, a felelősségtudat, a kreativitás és az érzelmi intelligencia fejlesztésében. Mindemellett az Anton utazik lebilincselő mesekönyv, csodálatosan szép illusztrációkkal.

(3-6 éves fiúk és lányok részére)  Vélemények, beleolvasás, megrendelés >

Ez is tetszeni fog