Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Elragadó mesekönyv, ami klasszikus értékeket tanít

Elragadó mesekönyv, ami klasszikus értékeket tanít

Pöttyöslabda

A bestseller gyerekkönyv-író, Téti István legújabb műve izgalmas és bájos történetekkel szórakoztatja a gyermekeket, miközben olyan klasszikus értékeket tanít, mint az őszinteség, a becsület, a bátorság, a barátainkért való kiállás, a szülők és az idősek tisztelete, a másoknak való segítségnyújtás vagy az önzetlenség. A Kipp egy gyönyörű illusztrációkban gazdag, lebilincselő mesekönyv sok tanulsággal.

„A becsület, az idősek tisztelete, az önzetlenség, a kitartás, a jó modor és a klasszikus fiú-lány kapcsolat mind olyan érték, aminek sosem szabadna kimenni a divatból. Könyveimmel – így Kipp különös történetével is – igyekszem ezek magvait elültetni az ifjú generációban.” Téti István

Cselekmény:

Három jó barát – a minden lében kanál szurikáta, a megfontolt tarajos sül és a csupaszív orrszarvúbébi – egy embergyerekre bukkan az afrikai vadon közepén. A kisfiú csak arra emlékszik, hogy Kipp a neve, de hogy miként került az állatok birodalmába, arról fogalma sincs. Ám a legnagyobb meglepetés, hogy rejtélyes módon beszéli a nyelvüket! A különös események sora folytatódik, amikor felbukkan a hasonlóan járt kislány, Lulu.

A három cimbora elhatározza, hogy segít Kippnek és Lulunak hazajutni, valamint felfedni, miféle varázslat áldozatai lettek. Kalandos útjuk a Nagyerdőn és a Végtelen szavannán át vezet, egészen az Aranysivatagig. Vándorlásuk során megannyi izgalmas, mókás és tanulságos helyzetbe keverednek, miközben sok kedves és kevésbé kedves állattal ismerkednek meg.

Beleolvasás, vélemények és megrendelés a kiadó oldalán.

Ez is tetszeni fog