Quantcast
Kezdőlap Programajánló Fiesta de los Muertos a Familyparkban

Fiesta de los Muertos a Familyparkban

Pöttyöslabda

Az idei halloween színes és különleges lesz! Október 25-től november 3-ig mexikói módra ünnepeljük a halottak napját és egy 10 napos családi ünnepséget varázsolunk a Familyparkba.

Halloweenkor az akár 22.00 óráig is nyitva tartó Familypark ismét látványos keretprogramokkal várja a látogatókat, valamint az attrakciók többsége is nyitva tart, így az önfeledt szórakozásnak semmi sem szabhat határt. Mindemellett a szabadidőpark ösvényei mentén hátborzongató meglepetések és kísérteties fényeffektek gondoskodnak a halloweeni hangulatról.

Nagyszabású keretprogramok várják a vendégeket idén is: a naponta megrendezésre kerülő showműsorokat egy nagy cirkuszsátorban tartják. A gyermekműsor középpontjában a szabadidőpark kabalafigurája, Fillippo áll, az esti szórakozásról pedig a lélegzetelállító Muerte Mistica showműsor gondoskodik. A programkínálatot a gyermekműsort követő felvonulás teszi teljessé.

ÚJDONSÁG!
Idén első alkalommal várja a tinédzsereket és a felnőtteket a Haunted House kísértetház. Merészkedjetek be az őrült Sanchez család otthonába és tapasztaljátok meg a félelem és reszketés új dimenzióját!
A belépés 14 éves kor felett ajánlott! A napijegy nem tartalmazza a belépőjegyet. A belépés személyenként 3 euróba kerül.

ADJON VÉRT ÉS LÉPJEN BE INGYEN A FAMILYPARKBA!
Október 31-én a Vöröskereszt ismét ellátogat hozzánk két véradóbusszal. Mindazok, akik önként vért adnak, köszönetként ingyen léphetnek be a Familyparkba.

Halloweeni nyitvatartás

  1. október 25-től november 3-ig
    Minden nap 11.00 órától. A pontos nyitvatartási idők megtalálhatók a honlapunkon.

www.familypark.at/halloween

A belépőjegy ára: 26 euró.
A 3 éven aluli gyermekek és az éves bérlettel rendelkezők ingyen léphetnek be.

A belépőjegy ára a Haunted House kísértetházba: 3 euró.

Aki online vásárol belépőjegyet, számos kedvezményben részesülhet!

www.familypark.at/ticketshop

Ez is tetszeni fog