Quantcast
Kezdőlap Programajánló Hello Halloween!

Hello Halloween!

pottyos

Ezen a hétvégén szinte nincs olyan hely, ahol ne szerveznének Halloweennel kapcsolatos programot. Ajánlónkat ezúttal is úgy válogattuk össze, hogy kicsi-nagy, sportos-kényelmes, nappali-esti kalandor, egyszóval mindenki találjon benne valami testre szabottat.

 

Ezen a hétvégén szinte nincs olyan hely, ahol ne szerveznének Halloweennel kapcsolatos programot. Ajánlónkat ezúttal is úgy válogattuk össze, hogy kicsi-nagy, sportos-kényelmes, nappali-esti kalandor, egyszóval mindenki találjon benne valami testre szabottat.

szellemvonatVonatos Halloween

Október 30-án indul az első Szellemvonat a Királyréti Erdei Vasút vonalán Kismarosról Királyrétre, majd 31-én a következő, és novemberben még 6 alkalommal nyílik lehetőség a „szellemes” utazásra, így biztos nem maradtok le erről a programról, ha időben foglaltok jegyet. A program tervezésénél vegyétek figyelembe, hogy az utazás során zajló zenés-táncos, élőszereplős előadás ijesztő elemeket is tartalmaz.

vadasparkÁllatos Halloween

Borzongás Budakeszin: ez és egy egész sereg állat vár rátok, ha szombat este 6-kor ellátogattok a Budakeszi Vadasparkba. A szakvezetések és interaktív előadások során megismerkedhettek a parkban élő állatok éjszakai életével, az éjszakai állathangokkal, sőt még a szaglásotokat is tesztelhetitek az est folyamán. Ne feledjétek: a jelmezben érkező vendégek csak félárat fizetnek.

fuveszkertNövényes Halloween

Idén először a Füvészkert is megnyitja kapuit október 31-én este. A program során mindent megtudhattok a mérgező növényekről, a bájitalokról, lesz tökszépségverseny otthonról hozott alkotásokkal és helyszíni kézműves foglalkozás gyerekeknek. Csak nehogy valaki a végén békává változzon!

kalandparkSportos Halloween

Ha Halloweenre örökmozgó gyerekeknek kerestek szabadtéri programot, akkor a Római Kalandparkban a helyetek, ahol a mászás mellett számos más izgalmas dologgal is készülnek: lesznek például zombik, halloweenes játszóház és persze tökfaragás is. A belépő mászás nélkül 500 Ft, mászójeggyel 1500 Ft.

konyvtarKönyvtáras Halloween

A Kőbányai Könyvtár nem először kínál esti programot az olvasóknak: a májusi krimikedvelők éjszakájához hasonlóan Halloween alkalmából is az egész családot várják, méghozzá péntek este 8-ra. A program során interaktív nyomozások sora vár rátok, s a játék során megszerzett pontokkal Halloween tökökre is lehet majd licitálni. Természetesen a legjobb jelmezek gazdái is elnyerik méltó jutalmukat.

A programokhoz mellékelt képekből akár a kedvenc helyszínetekhez passzoló ötletet is meríthettek a Nagy Családi Tökfaragáshoz.

Forrás: Szélforgó

Ez is tetszeni fog