Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Könyvet a Mikulás zsákjába? Naná!

Könyvet a Mikulás zsákjába? Naná!

Pöttyöslabda

Bár legtöbbünknek 2020 olyan, mint egy véget nem érő rémálom, vannak azért jó híreink is. Például, hogy 2 hét, és már itt is van ő, a nagy szakállú, piros kabátos, aki fittyet hányva minden korlátozásra idén is bemászik kéményen, nyitva felejtett ablakon, beslisszol becsukódó ajtókon, és tadám: itt is van az ajándék.

Na, de mi lesz a minden jó az idei mikuláscsomagban?

Mi most könyvajándékokban gondolkozunk, mert ugye minél kevesebb cukor, annál kisebb a cukorsokk, aminek jótékony hatását hermetikusan lezárt, 8 óra után garantáltan lámpaoltós életmódban élve nem kell sokat magyarázni.

Nézzük, miket találtunk:

Ha ez az első mikuláscsomagja

A sünök már elmentek ugyan aludni, de maradt itt közülük egy csörgő zörgő, babafigyelemre 100%-ban érdemes, a tüskéket tekintve szuperbiztonságos példány. Az apróságok boldogan ismerkednek a kontrasztos új baráttal, akinek puha oldalakon bejárható története igazán magával ragadja még a legádázabb éjszakai randalírozókat is.

https://mora.hu/konyv/suni-vagyok-te-ki-vagy-textilkonyv/

Ha igazi családi ereklyét szeretnél

Hogy lesz-e idén fehér karácsony, vagy lehet, piros hó hullik majd az égből, még a meteorológusok sem tudják, te viszont nem kell az időjárástól függővé tedd, hogy megérkezzen hozzátok a tél. 2 ikonikus lapozó, és bennük a téli vers, amit minden mai szülő betéve tud gyerekkorából.

Érkezzen a tél hozzátok a Mikulás zsákjában Gazdag Erzsi: Itt a tél vagy Weöres Sándor: Télország című költeményének piros csizmás verslábain!

https://mora.hu/konyv/telorszag-lapozo/

https://mora.hu/konyv/itt-a-tel-lapozo/

Ha imádja az adventi naptárakat

A Három, kettő, egy, karácsony! című adventi naptár egyszerűen óriás! Szó szerint, hiszen A/3-as méretű, és azért is, mert naponta új elfoglaltságot tartogat a leglelkesebb karácsonyváróknak. Megunhatatlan, szuperszínes, ja és a matricákat nem is említettük. Ki akar apró csokikra vadászni pici ablakok mögött, amikor ilyen színes, szélesvásznú szórakozással töltheti meg a napjait Mikulás és a szenteste között?

Na, ugye!

https://mora.hu/konyv/harom-ketto-egy-karacsony-tobb-mint-100-matricaval-es-hoemberes-szines-ceruzakkal/

Ha nem csak a nagyiék rajonganak a rejtvényekért

Ha valami kreatívat keresel, de olyat, ami simán befér a táblás csoki mellé egy nagyobb piros zacskóba, akkor a 45 játék télre nagyon tetszeni fog. 15 rejtvény, 15 fejtörő, 15 labirintus, mindez letörölhető oldalakon, hogy ha végére ért az ifjúság a megfejtések keresésének, akár azonnal újra is kezdhesse. Így neked is lesz időd, mondjuk, meginni egy csésze kávét. Vagy ilyesmi.

https://mora.hu/konyv/45-jatek-telre-rejtvenyek-fejtorok-labirintusok/

Ha nemcsak ajándékot, de családi programot keresel

Ha nemcsak a gyerkőc, de te is élsz-halsz az adventért, akkor a Karácsonyvárók naplóját nektek találták ki. Kérjétek közösen a Mikulástól, és éljetek át mesés pillanatokat közös barkácsolással, képeslapkészítéssel, rejtvényfejtéssel. A naptár november 30-ával, András napjával kezdődik, és Szilveszter napjával zárul, így teljesítve ki az év utolsó hónapját, plusz biztosítva, hogy ne unatkozzatok egyetlen szürke délután sem!

https://mora.hu/konyv/karacsonyvarok-naploja-adventi-naptar-maskent/

Ha nálatok is kihagyhatatlan az esti mese

Ha ti is azok közé tartoztok, akiknél néha csak egy 2 perces mese fér bele, mert a gyerkőc megint profi túsztárgyalókat megszégyenítő ügyességgel húzta el az időt fektetésig, nos, akkor a Tarkabarka Karácsony Dávid Ádám fordításában, csupa szín meséivel nagyon jó helyen lesz a Mikulás zsákja után a picúr éjjeli szekrényén is. Ha pedig szimplán imádjátok a karácsonyt, nos, akkor is.

https://mora.hu/konyv/tarkabarka-karacsony-1-2-3-perces-mesek/

Ez is tetszeni fog