Quantcast
Kezdőlap EgészségAnya lelke Miért jó egyedül élni? 9 néha arcpirítóan őszinte érv

Miért jó egyedül élni? 9 néha arcpirítóan őszinte érv

Éva Magazin

Csakis te szabályozod a légkondit, hangosan beszélhetsz magadban és addig alszol szombaton, ameddig csak akarsz. Néhány példa, amiket magányos farkasok említettek első helyen, amikor arról kérdezték őket, milyen előnyei vannak az egyedüllétnek. Mert legyünk őszinték; azok is vannak, tagadhatatlan.

Szokatlan kérdés, különösen karácsony táján; az évnek abban a szakaszában, amikor leginkább minden attól harsog, hogyan gyűlnek össze a barátok, a család, a párok készülődni, ünnepelni. Mégis, vagy talán éppen ezért szólhatott akkorát, amikor valaki azt a nagy kérdést dobta be a Reddit felhasználóknak; hogy szerintük milyen, méltatlanul alábecsült előnyei vannak a magányos hétköznapoknak.

Mintha csak egy gombot nyomtak volna meg, a válaszok özönleni kezdek; kendőzetlenül sorolva a szingli létben rejlő pozitívumokat. Egészen egyszerű, hétköznapi dolgokra gondolj; hogy például soha nem kell várni arra, hogy üres legyen a fürdő; vagy hogy büntetlenül teheted a semmit egész hétvégén. Illetve, hogy akkor sem szól be senki, ha hajnali 3-ig dolgozol. Galériánkban ezekből válogattunk.

9 kendőzetlenül őszinte dolog, ami igenis jó az egyedüllétben >>

Ez is tetszeni fog