Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Minden idők legizgalmasabb gyerekregénye

Minden idők legizgalmasabb gyerekregénye

Pöttyöslabda

A páratlan sikert aratott Manfréd és Anton könyvek legújabb kötete kivételes élményt nyújt mind a sorozat kedvelőinek, mind azoknak, akik most ismerkednek meg a nem mindennapi kalandjaikról híres testvérpárral és barátaikkal.

Lenyűgöző szépségű, ezernyi kalandot és titkot rejtő világ tárul elénk, miközben végigkísérjük Manfrédékat a mesés szafarihoteltől a krokodiloktól hemzsegő folyón át az Oroszlánszikla csúcsán élő varázslóig, a nap-perzselte szavannán legelésző kafferbivaly-csordáktól a ragadozókat rejtő bozóton keresztül Egyiptom zsúfolt bazárjáig. Éld át Manfréd, Anton és Laura izgalmakban, tanulságokban gazdag utazását az egzotikus Afrikába, ismerd meg az itt élő törzsek szokásait és a természet vad törvényeit!

A lélegzetelállító történetek tanulságokban is bővelkednek: Téti István most is törekedett az egyetemleges emberi értékek átadására, mint a bajtársiasság, az emberség, a természet szeretete, a kitartás, a hősiesség, vagy a faji előítélet elutasítása. A könyv segítséget nyújt a fiú-lány kapcsolatok kezelésében, a szülői tisztelet kialakításában, a bátorság és az értelmetlen vakmerőség közötti különbség felismerésében, továbbá fejleszti a képzelőerőt, a szókincset, az érzelmi intelligenciát. Az egyedi hangvétel, a különleges stílus pedig olyan atmoszférát teremt, hogy az olvasó valósággal belecsöppen az eseményekbe, miközben elbűvölve válik részesévé a történetnek. A Manfréd és Anton Afrikában azon fiatalokat is olvasásra bírja, akik eddig önszántukból sosem vettek könyvet a kezükbe.

(8-14 éves fiúk és lányok részére)

Vélemények, beleolvasás, megrendelés >

Ez is tetszeni fog