Quantcast
Kezdőlap KedvencekJátékok Mini Planetárium

Mini Planetárium

Spuriga Dóra

Be kell, hogy valljam, örültem, hogy egy olyan terméket kaptunk most tesztelni, aminek egyből a fiam és az apja láttak neki összeállítani, nekem pedig csak figyelnem kellett a részleteket. Mert nagy átlagban én vagyok az, akinek segédkeznie kell, de ez a kis projektor a férjem érdeklődését is felkeltette, főleg, hogy együtt tehetik össze Maxival.

A KidzLabds Mini Planetárium csillagfényes plafont varázsol a gyerek hálószobájába sötétedés után, így éjjelifénynek is kiváló megoldás.

Csillagászati alapismeretekre is szert tehet a gyerekünk, hiszen, amikor kilyukasztgatjuk az apró kis lyukakat, melyek csillagként világítanak utána, akkor elolvashatjuk az éggömbön, hogy melyik csillagképet vetítik a plafonra.

4 db AA típusú elemmel működik a projektor, amit nem tartalmaz a doboz!

Hagyd a képzeleted szabadon szárnyalni a világűrben, több millió fényévre a Földtől elalvás előtt. Lehetséges, hogy a kivetített csillagképek nem pontosan olyanok, mint a valóságos égbolton, azért izgalmas lehet az ismert csillagképek megkeresése.

A dobozban találsz két csillagtérképet, melynek segítségével megtanulhatod a csillagképek formáját és elhelyezkedését, és a valódi égbolton is könnyebben megtalálod majd!

ITT tudod megvenni!

Ez is tetszeni fog