Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Mivel kenjem? avagy a nagy kézkrém körkép

Mivel kenjem? avagy a nagy kézkrém körkép

Kovács Móni

Mossuk, sikáljuk, dörzsöljük szappannal, fertőtlenítőkendővel, fertőtlenítő zselével, és még öreganyám tudja, hogy mivel. Kezeink előbb-utóbb feladják a csatát: kiszáradnak, érdessé válnak, berepedeznek, sőt! Gyakran véreznek is. Megkérdeztük csoporttagjainkat ki mit használ ebben a járványos időszakban. Sajnos ez most szó szerint égető kérdés.

A természetes megoldások

Vannak, akik a természet adta megoldásokhoz fordulnak. Ők az olívaolajat, kókuszolajat, körömvirágkrémet, sheavajat, lanolit, vazelint vagy akár sima étolajat javasolnak bedörzsölni a kezeinkbe.

A legajánlottabb kézkrémek

1.     Neutrogena

Első helyen végzett a Neutrogena. A skandinávok tényleg tudhatnak valamit, ha erre a krémre esett a csoportunkban a legtöbb választás. Régebben én is használtam, meg voltam vele elégedve, mert igazán könnyű, gyorsan felszívódó kézkrémről van szó.

2.     Nivea creme

A klasszikus, kékdobozos Nivea krém végzett a második helyen, amit nem is csodálunk. Évtizedek óta megbízható, jó zsíros mégis hatékonyan felszívódó krém, ami a hatalmas kiszerelésnek hála az egész család számára sokáig használható.

3.     Dora Natura 13

Bevallom őszintén, erről a márkáról mégcsak nem is hallottam, de a leírása alapján egy igazán sokoldalú termékről lehet szó. Koszmóra, ráncos arcra, sérülésre és száraz kézre is jó. Ki fogom próbálni!

4.     Futottak még… kategória

Itt is van sok kézkrém, alkalmi krémszakértőink dicsérik például a LIDL sajátmárkás Cien SOS Concentrated krémjét, a „sima” gyógyszertári, A-vitaminos kevert kézkrémet, a kórházi Ecolab készítményt, a Weleda körömvirágos bébi krémjét, Sanatopic intenzív krém, Crystal Nails grapefruit-os kézkrém,  Uriage kézkrém, Forever aloe lotion, Anaconda Aloe Vera kézkrém, CeraVe kézkrém, Bepanthen krém, Seni Care kézkrém.

Ez is tetszeni fog