Quantcast
Kezdőlap Programajánló Piacok napja 2022: Fesztiválozz, jótékonykodj, vásárolj

Piacok napja 2022: Fesztiválozz, jótékonykodj, vásárolj

Pöttyöslabda

Találkozzunk újra a belváros szívében a PIACOK NAPJÁN, ahol az Erzsébet tér és Deák tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik szeptember 18-án vasárnap!

Egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacairól egyszerre egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!

A rengeteg izgalmas termék mellett számos kiegészítő programmal, kézműveskedéssel, finom falatokkal, zenés-táncos programokkal és különleges meglepetésekkel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt! J

Időpont: 2022. szeptember 18. (vasárnap) 11.00-19.00

Helyszín: Budapest, V. kerület Erzsébet tér & Deák Ferenc tér

PROGRAMOK

KÖZÖSSÉGI VÁSÁRLÁS – Budapest legnagyobb közösségi vásáraitól (Hello Piac, Gozsdu Weekend Market, Budapesti Nagy Kultúrzsibi, Belvárosi Gardróbvásár stb.) több mint 200 hazai árus portékáinak különlegesen színes, hatalmas kínálata!

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY és vintage termék , kézműves gasztro-készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, magyar termelők finomságai, ZERO WASTE termékek, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok… Mindenből a legjobb, egy helyen, a PIACOK NAPJÁN!

GASZTROKALANDOK – Igazi ínyencségeket vonultatunk fel aznap. A hazai ízektől egészen Amerikáig visszük az érdeklődőket.

GYERMEK „SAROK” – A legkisebbekre is gondolunk aznap. Egy egész sátor várja őket, arcfestéssel, lufiformázással, kézműves programokkal.

ZENÉS-TÁNCOS PROGRAMOK –  A Nemadomfel Házas gyermekek, fogyatékkal élő fiatalokkal közösen szerveznek táncházat vasárnap délután, ahol az egész Erzsébet tér egy nagy táncszínpaddá alakulhat. A táncház alapja a moldvai táncok lesznek. Utánuk a Weryus Tánc- és Mozgásstúdió – Budapest előadása varázsolja el a résztvevőket.

ADOMÁNYGYŰJTÉS – A program keretein belül szervezett jótékonysági programunkban való részvétel nem kötelező, hanem egy LEHETŐSÉG!

Az évek során személyesen tapasztaltuk meg, hogy mennyivel felszabadultabb érzés úgy élni, hogy hálásak vagyunk az élet sokféle ajándékáért, és felfedezve gazdagságunkat, örömmel osztjuk meg mindezt azokkal, akiknek kevesebb adatott.

 “Pakolj egy táskányi szeretetet!”

A Nem Adom Fel Alapítvány asztalánál kihelyezett adományládákba várunk minden olyan hasznos dolgot, amely a hátrányos helyzetű gyermekes családok iskolakezdését megkönnyíti.

Mi kerüljön a táskába: tartós élelmiszerek, tisztálkodó szerek, füzetek, tollak, ceruzák, tolltartó, egyéb írószerek, játékok, tisztasági csomag, bármi, ami egy gyermek iskolás mindennapjaihoz szükséges.

A csomagokat a Nem Adom Fel Alapítvány fogja eljuttatni az Alapítvány által működtetett,  mélyszegénységi térségben lévő Nemadomfel Házak családjai számára.

A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

Szeretettel várunk Mindenkit erre a vidám, felszabadult, kihagyhatatlan családi vasárnapra!

A rendezvény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! A belépés INGYENES!

Ez is tetszeni fog