Quantcast
Kezdőlap Ajánló Star Wars interaktív kiállítás nyílt Budapesten

Star Wars interaktív kiállítás nyílt Budapesten

Spuriga Dóra

Aki Budapesten a Kecskeméti utca környékén szokott sétálni, már biztosan találkozott a Star Wars világából ismerős autentikus sisakokkal, amik a kirakatot díszítik. Azt viszont kevesen tudják, hogy az ajtó mögött a filmbeli helyszínek elevenednek meg három szinten.

A Travelling Galaxy egy privát kollekción alapuló interaktív kiállítás, ami sok száz autentikus, a filmekből is ismerős makettet, működő droidokat, modellt és életnagyságú bábut mutat be, elsősorban a Star Wars trilógia eredeti részeiből.

A december közepén nyílt kiállítást januárban néztük meg a családommal. Még mindig óriási tömegeket vonz. Mi péntek délután mentünk el, és mindegyik teremben a megengedett mennyiségű ember gyűlt össze. 15 perced van megnézni minden termet, se előbb, se később nem tudsz kijönni, ez nekem furcsa volt, de elég idő ahhoz, hogy tényleg minden kiállított tárgyat tüzetesen megvizsgálj.

Az izgalmas küldetés Leila hercegnő űrhajójából indul, és körülbelül egy órányi kalandon keresztül tudja az egész család bejárni a kiállítást. A szervezők elmondása szerint tervezetten 2023. március végéig van lehetőségünk megtekinteni a kollekciót – ebben a formában, hiszen időről-időre új tárgyak kerülnek kiállításra -, minden korosztályt szeretettel látnak.

További infók: https://travellinggalaxy.hu/

Árak: https://travellinggalaxy.hu/#arak

@pottyoslabda.hu ⭐️Star Wars kiállítás Budapesten!⭐️ @Travelling Galaxy Exhibition #starwars #kiállítás #exhibition #budapest #budapesthungary #anyavagyok #gyerekkel #fy #nekedbelegyen😂😂😂😂 ♬ Star Wars – The Imperial March Theme – Geek Music

Ez is tetszeni fog