Quantcast
Kezdőlap Aktuális Szexi anyukák a Super Bowlon

Szexi anyukák a Super Bowlon

Kovács Móni

Sok cikket olvashattunk az elmúlt napokban a Super Bowl főprodukciójának számító Shakira és Jennifer Lopez fellépésről. Egyesek szerint túl szexire sikerült, volt, aki egyenesen „erotikus műsornak” nevezte az előadást, és semmiképpen nem ajánlotta a show megtekintését kiskorú gyermek társaságában. Tényleg ennyire túllépték volna a határt?

Mom Power!

Nem, nem és nem! Gondoljunk csak bele: két, 40 év fölötti anyuka mutatta meg magát, nem is akármilyen formában! Jennifer Lopez – mindenki kapaszkodjon – már 50 éves, de húszéveseket meghazudtoló módon bírta a feszített tempót. Az előadás alatt ugyanis 20 számot érintettek az énekesnők a rendelkezésükre álló 12 percben. Közösen adták elő a Waka Waka című slágert, ami egyébként a 2010-es foci-VB slágere volt.

Mindketten kétgyermekes anyukák

Jómagam is megnéztem a felvételt (mert ugye ki maradt fent olyan sokáig?) és maximális csodálattal figyeltem mindkét előadónőt. Energiával és igen, szexi (és irigylésre méltó) mozdulatokkal teli előadást láthattunk, amelynek igazi meglepetése volt Jennifer Lopez 11 éves kislánya is. (ha lemaradtál ITT meg tudod nézni a videót – érdemes!)

A rúd, na az már tényleg sok!

Volt akinél csak a „rúdtánc”-nál szakadt el a húr, pedig Jennifer úgy mászott fel rajta, ahogyan sokunknak még általános iskolában sem sikerült, és igazán nem voltak benne kedélyborzoló mozdulatok – bár biztosan van akinek ennyi is elég, ha értitek mire gondolok.

Én végigmosolyogtam az előadást és nem csak azért, mert rég elfeledett kedvenc dalokat is énekeltek a lányok, hanem azért, mert sugárzott róluk a magabiztosság, az életöröm, és az, hogy a mai napig élvezik, amit csinálnak, ráadásul ezen az estén történetesen teljesen ingyen léptek fel! Aki karneválhangulatra, vagy latin életérzésre vágyik, biztosan magával ragadónak találta a showt, és újra meg újra beteszi majd a lejátszójába.

A károgók vagy nem elégedettek jelenlegi partnerük vagy saját maguk testi adottságaival (ami igencsak sajnálatos), vagy pedig ferde szemmel néznek minden miniszoknyás nőre (a bikinisekről már ne is beszéljünk!), de ezekben a fellépőruhákban az égvilágon semmilyen kivetnivaló nincsen! Gondoljunk csak bele, hogy Miley Cyrus akár hétköznap is megjelenik így az utcán, igaz, ő még nem édesanya, csakúgy, mint a bodyban fellépő Taylor Swift  vagy Rihanna, de nekik úgy látszik könnyebben elnézzük, mert még csak huszon/harmincévesek.

Egyébként a szintén anyuka Pink is lépett már fel bodyban és az ikonikus Tina Turner sem fogta vissza magát soha a színpadon ruhaügyileg. Úgy látszik ezek a sztáranyukák már csak ilyen magamutogató fajták ?.

Ti mit gondoltok? Menő volt a show, vagy a kétgyerekes anyukák inkább már ne bújjanak csillogó bodykba és ne rúdtáncoljanak nyilvánosan?

Kiemelt kép forrása: washingtonpost.com

Ez is tetszeni fog