Quantcast
Kezdőlap Aktuális Tipikus kérdések az iskolai szünidős gyerektől, amiket te is meg fogsz kapni a 11 hét alatt! – Viszont adunk tippeket is, hogy ne menj a falnak tőlük!

Tipikus kérdések az iskolai szünidős gyerektől, amiket te is meg fogsz kapni a 11 hét alatt! – Viszont adunk tippeket is, hogy ne menj a falnak tőlük!

Éva Magazin

A nyári szünet alatt az tuti, hogy nálatok is lesz olyan hét amikor nincs semmilyen program és a gyerek csak rendületlenül kérdezi, hogy ’mit csinálunk ma??’. Van egy pár tippünk arra, hogy az idegeidet megkíméld a hatodjára elhangzó ’ mikor megyünk játszani?’ kérdéstől.

11 hét édes pihenés a gyereknek és 11 hét megfeszített tempó a szülőnek a nyári szünet. Miért is? Leginkább mert hiába a tábor, a nagyi, a közös nyaralás, egyszer eljönnek az otthonülős napok(hetek) is, amikor mi változatlanul dolgoznánk- sokan home officeban- de a gyermek unatkozik a négy fal között. Nemhogy foglalkoztatni kell őket – persze minél nagyobbak, annál jobban elvannak magukban is – hanem ebédet, számukra érdekes programot is kell prezentálnunk.

Fel se merüljön bennünk annak lehetősége, hogy ugyanazt azt az elvonulást, azt a magányos munkát tudjuk nyáron folytatni, mint tanítási időszakban (legalábbis nekem ez a tapasztalatom).

Viszont, felkészülhetünk a teljesen jogosan, ám könyörtelenül érkező kérdéseikre, melyek az unalomból fakadva az ebédet, az elkövetkezendő programokat firtatják.

Olvasd el a legtipikusabb kérdéseket, és hogy hogyan készülj fel rájuk, hogy nem menj a falnak tőlük >>

Ez is tetszeni fog