Quantcast
Kezdőlap Egészség Tökéletes térdrögzítő örökmozgó gyerekeknek? Igenis létezik!

Tökéletes térdrögzítő örökmozgó gyerekeknek? Igenis létezik!

Pöttyöslabda

A sport gyerekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben. Soha nem voltam élsportoló, de mindig mozogtam valamit. Ez akkor sem változott, amikor anya lettem. Sőt! A fiam a kezdetektől velem „sportol”: nagyon aktív család vagyunk. Kirándulunk, biciklizünk, a gyerekem karatéra és úszni jár, a kis barátaival órákon át fociznak a mellettünk lévő parkban.
Advertisement

Mivel állandóan mozgásban van, a sérülések bizony gyakoriak nálunk. Hiába vigyázok rá, óvom, amitől csak tudom, adok rá védőfelszerelést, egy-egy esés néha sajnos eléggé megviseli.

Két héttel ezelőtt végre kisütött a nap, és felvettük a görkorcsolyáinkat. Olyan jó élmény a fiam mögött korizni! Már egy órája versenyeztünk a házak között, amikor nevetve integetett vissza rám, és nem vette észre az előtte lévő gödröt. Mondanom sem kell, hatalmas bukfenc lett belőle. Mindenét jól megütötte, felszakadt a szája, de leginkább a jobb térdét fájlalta. Elrohantunk az ügyeletre, alaposan megvizsgálták, és szerencsére nem tört el semmije. Ajánlottak térdrögzítőt, és hazaküldtek bennünket azzal, hogy jegeljük, majd rendbe jön.

Azt mondtam, hogy mindez szombat délután történt? Hogy még véletlenül se tudjak ortopéd szaküzletben hozzáértő szakember segítségével térdrögzítőt vásárolni.

Fogtam hát a laptopom, és elkezdtem interneten keresgélni. Olyat szerettem volna, ami légáteresztő, és nem kell félóránként törölgetni a felületet alatta. A stabil megtámasztás is elsődleges szempont volt nálam. A 7 éves gyerekem egy igazi kis szeleburdi örökmozgó, olyan eszköz kell neki, ami akkor is fixen áll rajta, ha a sérüléséről elfeledkezve focizni rohanna. Ha nem mozog a rögzítő, hanem úgy tartja a térdét, ahogyan kell, akkor ugye fájdalmat is csillapít. Anyai szívem arra vágyik a legjobban, hogy a lehető legkevésbé fájjon neki bármi. Fontos volt hát ez is.

Az összes opciót alaposan átböngészve végül az Actimove® térdkalácsot szabadon hagyó gyerek térdtámaszra esett a választásom. A leírásban felhívták a figyelmet arra, hogy az Actimove termékek gyógyászati segédeszközök, és a kockázatokról olvassam el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosomat. Lelkiismeretesen végigolvastam a tájékoztatót, amelyben minden kérdésemre részletes választ kaptam.

Tartottam tőle, hogy internetről rendelve mellélövök a mérettel, de nagy örömömre a termék minden elvárásomnak tökéletesen megfelelt! Már két hete használjuk, és életem egyik legjobb vétele volt!

A hiánypótló, kifejezetten gyermekek számára tervezett Actimove® termék bőrbarát és légáteresztő anyaga miatt egyáltalán nem melegít. Az úgynevezett Coolmax Air technológia miatt a fiam számára is nagyon kényelmes. Egész nap stabilan támasztja a térdét, egyszer sem panaszkodott, hogy zavarná. Észre sem veszi, hogy rajta van!

A sérülés napról napra javul, és mivel az Actimove® rögzítő fájdalomcsillapító hatással is bír, olyan, mintha nem is lenne semmi baja a kis fáradhatatlan örökmozgómnak.

Annyira elégedett vagyok a termékkel, hogy a saját rögzítőimet is lecseréltem. Kettőt használok, amikor szükségem van rá: a visszatérő ínhüvelygyulladásomat hamar rendbe hozza, ha helyesen rögzítve pihentetem néhány napig, illetve néha futáskor sajog a bal térdem, ezért van, hogy hosszabb távokra térdrögzítőt is felveszek.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Actimove®-ra, mert a családunk szinte összes ízületi problémáját megoldja. Legyen az akut fájdalom vagy esés okozta zúzódás, az Actimove® rögzítőit mindenkinek csak ajánlani tudom.

Prémium professzionális termékek, melyek valóban segítenek — elérhető áron.

Holnap újra görkorit húzunk. Szurkoljatok, hogy senki ne essen hasra!

A cikk megjelenését az Essity Hungary Kft. támogatta.

ITT TOVÁBB TÁJÉKOZÓDHATSZ ÉS VÁSÁROLHATSZ

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Ez is tetszeni fog