Quantcast
Kezdőlap Ajánló Varázsolj mesebirodalmat a gyereked szobájából!

Varázsolj mesebirodalmat a gyereked szobájából!

pottyos

A Dulux EasyCare színeivel minden gyermekálomból valóság lehet, legyen szó szuperhős, álmodozós, vagy dzsungelszobáról.

Szerencsére elmúltak már azok az idők, amikor az ország összes gyerekének ugyanolyan szobája volt: heverő, világosbarna szekrények hatalmas sötétbarna fogantyúval, a falakon virágmintás tapéta, a menőbbeknél valamilyen óriásposzter egy vízeséssel vagy erdei ösvénnyel. Olyan tematikájú, berendezésű és diszítésű szobát készítünk a gyerekünknek, amilyet csak el tudunk képzelni. Sőt, a legmodernebb festékeknek – például a Dulux EasyCare-nek – köszönhetően, már az sem jelenthet gondot az anyáknak, ha a gyerekek a szoba falán élik ki festői vágyaikat zsírkrétával vagy akár filctollal.

 

A Dulux EasyCare színeivel minden gyermekálomból valóság lehet, legyen szó szuperhős, álmodozós, vagy dzsungelszobáról.

 

A szuperhős szobához a kiválasztott színek mellett csak kartondobozokra, papírragasztóra, krétára, és krumplinyomdára van szükség, az elkészítésében a gyerekek is segíthetnek, és saját nevüket vagy nevük kezdőbetűjét is felfesthetik a falra.

 

Egy igazi romantikus, finom léleknek néhány felhő segítségével máris igazi álomország valósulhat meg a szobájában. A kék alapra kerülő habos felhők meghitt és nyugalmas hangulatot árasztanak a helyiségben. A felhők fodrozásához csupán egy összegumizott szivacsra és némi kézügyességre  van szükség.

 

 

A kis Tarzanok és Jane-ek ki se akarnak majd mozdulni a dzsungellé varázsolt szobájukból, ha elkészíted nekik ezt a természetes színvilágú csodát. Egy tépett karton bevetésével készülnek el az esőerdőt idéző falak, amikre bátran mehetnek a kedvenc állatokról készült fotók, sőt, akár plüssök is.

 

 

Mindegy, milyen témát választunk a gyerekünknek, a legfontosabb, hogy semmit ne vigyünk túlzásba. Sem a színeket, sem a bútorokat, sem a kiegészítőket: legyen minden könnyen használható, célszerű és dekoratív, az egész enteriőr alkosson egységet abban a stílusban, amelyik közel áll a gyermekünkhöz.

 

https://www.dulux.hu/hu/articles/az-ev-ujdonsaga-dulux-easycare

Ez is tetszeni fog