Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Viszlát, fáradt arcbőr és karikás szemek!

Viszlát, fáradt arcbőr és karikás szemek!

Spuriga Dóra

Bőröm egészségére egész életemben kényesen vigyáztam: évek óta naponta használok fényvédő krémet, a hidratálás soha nem marad ki a napi rutinomból, és legyek bármilyen fáradt, a sminket minden este lemosom, mielőtt lefeküdnék aludni. Az idő vaskerekét azonban megállítani nem tudom- bár őszintén szólva nem is akarom. Szeretek tükörbe nézni, és elégedett vagyok az érett mosolyommal, a szemem körüli ráncocskákkal.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy beletörődve nézem az évek múlását: folyamatosan keresem azokat az új termékeket, melyek segíthetnek abban, hogy sebészkés nélkül feszesítsem a bőrömet.

Amikor a Rowenta megkeresett, hogy teszteljem két új szépségápolási eszközét, gondolkodás nélkül mondtam igent a felkérésre: a Rowenta márkának nagy rajongója vagyok, az összes általam kipróbált termékről csakis áradozni tudok.

Izgatottan nyitottam ki a csomagot, melyet tőlük kaptam, és kuckózós- otthonlévős hétvége lévén nem is tudtam kivárni az estét, azonnal kipróbáltam a két eszközt: a Rowenta Radiance Booster tisztító kefét, valamint a Rowenta Anti-Ageing Eye Massager masszírozó készüléket.

Sok nő még 40 éves kora körül sem tudja, hogy ha nem szabadítja meg bőrét a napközben rárakódott szennyeződésektől, hiába a legdrágább csodakrém is, nem ugyanúgy fog beszívódni (és így persze nem biztos, hogy el is éri az kívánt hatást).

A ráncok elleni küzdelem az alapos tisztítással kezdődik!

Ebben pedig a Radiance Booster hatalmas segítséget nyújt: professzionális és mélyre ható tisztítást végez a bőrünkön a speciálisan kifejlesztett kefefejjel. Az én arcom sajnos extra érzékeny, de a Rowenta a különlegesebb igényűekre is gondolt: a termék kettő fejjel érkezik- az egyik nejlonból, a másik pedig szilikonból készül, így mindkettő kipróbálása után eldönthetjük, hogy melyiket érezzük kíméletesebbnek.

Az szokásos arctisztítómat vittem fel az arcomra, melyet a Radiance Boosterrel egy perc alatt alaposan belemasszíroztam a bőrömbe. Ezután vízzel leöblítettem, és a tükörbe nézve megdöbbenve vizsgáltam a különbséget: a Radiance Boosterrel mintha kicseréltek volna! Nem szárította ki a bőrömet, mégis minden centimétert olyan mélyen megtisztított, hogy semmilyen szennyeződés nem maradt az arcomon. Hogy ezt miből tudtam? Abból, hogy szemmel láthatóan ragyogott! Sima, puha és selymes lett, mintha a kozmetikusom székében ültem volna egy órát- pedig csak otthon, a saját fürdőszobámban tisztítottam meg az arcom egyetlen perc alatt!

Másnap is ezzel a rituáléval kezdtem a reggeli rutinom, és nem hittem a szememnek: más lett az arcszínem, sokkal energikusabb, rugalmasabb arcra vihettem fel a diszkrét sminket, amit naponta szoktam.

Két hete használom a Radiance Boostert reggel és este, az eredmény pedig magáért beszél: a bőröm mindenféle csodakrém és extra feszesítő nélkül is feltűnően simább és ragyogóbb.

A tisztítókefénél csak az Anti-Ageing Eye Massager készüléktől vagyok jobban elragadtatva! Nem tudtam, mit várjak tőle, de a használati utasítás elolvasása és egy alapos arctisztítás után elkezdtem átmasszírozni a szemkörnyékem vékony bőrét a piros LED-fénnyel működő kis kompakt eszközzel. A teszt napján a szemem alatt sötét karikák voltak, mert nem aludtam jól előző éjjel (a munka és az ovis-iskolás események összehangolása sajnos sokszor kiűzi az álmot a szememből). A Anti-Agieng masszírozóval azonban a karikák láthatóan halványodtak! Teljesen nem tűntek el- ahhoz szerintem egy hét folyamatos alvás is kevés lenne, -de még a férjem is megjegyezte a különbséget.

Ezt a készüléket is két hete használom, mint a Radiance Boostert, és hihetetlen a változás: mivel a szemkörnyékápoló krémem a gyengéd vibrációval jobban behatol a felhámba, a szarkalábacskák láthatóan kisimultak. Teljesen eltűnni persze soha nem fognak, de a szemem körüli finom vonalak elhalványodtak, a tekintetem pedig sokkal szebb és kiegyensúlyozottabb lett a ragyogó bőrömnek köszönhetően.

Nagyon boldog vagyok: ettől a két kis kompakt, könnyen tisztítható és hihetetlenül egyszerűen használható eszköztől az arcbőröm sokkal ragyogóbb, simább és energiával teli! Nem kellett agresszív megoldásokhoz folyamodnom ahhoz, hogy fiatalabbnak tűnjek a valódi koromnál.

Mostantól sehová nem megyek a két új csodamasinám nélkül: szinte egyáltalán nem foglalnak helyet, így ha végre újra önfeledten utazhatok, még a legkisebb bőröndben is elférnek majd.

Addig pedig boldogan használom őket a saját fürdőszobámban napi néhány percig, és elégedetten nézek tükörbe még akkor is, amikor stresszesebb időszakot élek: a bőrömön ez bizony a Rowenta Radiance Boosternek és a Anti-Ageing Eye Massagernek köszönhetően nem fog látszani!

Ez is tetszeni fog