Quantcast
Kezdőlap Ajánló 5 szépségcsomag, amellyel garantáltan ráhangoldósz az ünnepekre

5 szépségcsomag, amellyel garantáltan ráhangoldósz az ünnepekre

Pöttyöslabda

Hurrá, indul a szezon! Közelednek az ünnepek! Pompa, csillogás, party, család és ajándékok… Igen, az ajándékok. Kezdődik a stresszelés, hogy idén vajon mit is vásároljunk a szerettünknek, ami nem túl elcsépelt, érezteti, hogy fontos számunkra, és magunk is örülnénk, ha valaki megajándékozna vele. Ne találgassunk, a tökéletes ajándékötlet már megérkezett az Image Skincare ünnepi csomagok révén, melyek exkluzív kozmetikai táskával, a legkedveltebb termékekkel emelik az ünnepek fényét.

Az ajándékcsomagok limitált darabszámban érhetőek el az IMAGE Skincare termékekkel dolgozó szakembereknél, és szakértő segítségük révén még személyesebbé teheted az ajándékozást, hiszen öt csomagból is válogathatsz. Ragyogás, fiatalság, hidratáltság vagy klinikai hatékonyság a cél, a csomagok egészen biztosan valóra váltják a szép, ápolt és egészséges bőr óhajait.

RADIANCE POWER TRIO

Add meg arcbőrödnek mindazt, amire szüksége van, hogy ragyoghasson az ünnepekre! Az ünnepi ajándékcsomagban található Ormedic Balancing Facial Cleanser visszaadja a bőr puhaságát és egyensúlyát, az Iluma Intense Brightening Serum természetes fehérítőkkel segíti a sötét foltok megjelenésének korrigálását, ezzel előidézve a ragyogó bőrt. Végül a Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30, ez a mindennapi használatra szánt mattító hatású hidratáló széles spektrumú fényvédelmet biztosít a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:

Ormedic Balancing Facial Cleanser 177 ml

Iluma Intense Brightening Serum 27 ml

Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 91 g

HYDRATING + NOURISHING TRIO

Ugye, mennyire csodálatos érzés a hidratált és a megfelelő tápanyagokkal ellátott arcbőr simítása? A Vital C Hydrating Facial Cleanser kíméletesen szabadítja meg a bőrt a sminktől, a szennyeződéstől, és közben feltölti esszenciális napi vitaminokkal és antioxidánsokkal. A Vital C Hydrating Anti-Aging Serum, a legnépszerűbb IMAGE termék segít minimalizálni a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését. A Prevention + Daily Ultimate Protection Moisturizer nem ül meg a bőrön, könnyen felszívódik, mintha ott sem lenne, és mégis a legerősebb szintű védelmet nyújtja a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:

Vital C Hydrating Facial Cleanser 177 ml

Vital C Hydrating Anti-Aging Serum 50 ml

Prevention + Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF50 91 g

HYDRATING SELF-CARE TRIO

Vond irányításod alá az arcbőrödről való gondoskodást is! Az I Mask Hydrating Hydrogel Sheet Mask hidratálással nyugtatja a száraz, lemerült bőrt, a Vital C Hydrating Anti-Aging Serum pedig antioxidáns védelmet nyújt a napi környezeti stresszel szemben. Az Ormedic Balancing Lip Enhancement Complex azonnal feltölti és hidratálja az ajkakat, hogy azok természetesen teltek legyenek.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:

I Mask Hydrating Hydrogel Sheet Mask – Single 17 g

Ormedic Balancing Lip Enhancement Complex 7 g

Vital C Hydrating Anti-Aging Serum – Sample 7,4 ml

DOCTOR-DEVELOPED DUO

Az orvosok által kifejlesztett IMAGE MD termékeket tartalmazó ajándékcsomag az ünnepekre való készülődés időszakában megviselt bőrt ismét rugalmassá és feszessé varázsolja. Az Image MD Restoring Youth Serum hatóanyagai az exkluzív fejlett szállító rendszerével (ADT) a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, az Image MD Restoring Facial Cleanser pedig hatékonyan fiatalítja a bőr megjelenését.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:

Image MD Restoring Youth Serum 30 ml

Image MD Restoring Facial Cleanser 118 ml

YOUTHFUL SKIN SET

A fiatalos arcbőr titka az Image Skincare YOUTHFUL SKIN SET ünnepi ajándékcsomagban rejlik. Az Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser növényi eredetű őssejtekkel és növényi fehérítő összetevőkkel segít elhalványítani a foltokat és elszíneződéseket. A Vital C Hydrating Repair Crème esszenciális A- és C-vitaminnal gondoskodik a fakó, száraz bőr táplálásáról. A természetes kivonatokat tartalmazó fehérítő komplex, az Iluma Intense Facial Illuminator támogatja a ragyogó, egészséges bőrképet.

Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:

Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser 113 g

Vital C Hydrating Repair Crème 57 g

Iluma Intense Facial Illuminator 30 ml

Az 5 ajándékcsomag átnézése után nem is olyan könnyű a választás. Mindet vinnénk! Biztosan az ünnepek dísze lesz valamelyik IMAGE Skincare doboz, de karácsonyig még van időnk kiválasztani, melyik is legyen az a bizonyos, az a tökéletes választás. Az https://www.imageskincare.hu oldalt böngészve az ajándékcsomagokat alkotó termékekről is találunk bővebb leírást, tippeket az alkalmazásukhoz és sok más érdekes információt a bőrápolásról.

Ez is tetszeni fog