Quantcast
Kezdőlap Aktuális A Cartoon Network Anything alkalmazással vadonatúj Cartoon Network-világ nyílik

A Cartoon Network Anything alkalmazással vadonatúj Cartoon Network-világ nyílik

pottyos

A Cartoon Network Anything kifejezetten okostelefonokra és táblagépekre készült.

A Cartoon Network Anything kifejezetten okostelefonokra és táblagépekre készült.

image001

A Cartoon Network elindította eddigi legsokoldalúbb alkalmazását, amelyet kifejezetten okostelefonokra és táblagépekre terveztek. A Cartoon Network Anything vadonatúj, exkluzív tartalmakat kínál, amelyek kizárólag az applikáció használóinak érhetőek el. A nézők most már nem csak a tévében és a weboldalon, hanem mobileszközökön is beléphetnek a Cartoon Network izgalmas világába, ahol kedvenc sorozataik szereplői kalauzolják őket a játékok, videók és egyéb mókás tartalmak között.

CNAnything 640x960 4A Cartoon Network Anything – nevéhez méltóan – a rajzfilmes szórakoztatás szinte bármilyen formájára alkalmas. Játékok, a CN műsoraival kapcsolatos érdekességek és rövid, 10–15 másodperces videók széles választéka vár a gyerekekre, akik játékos feladatokat is megoldhatnak, például új frizurát tervezhetnek a rajzfilmszereplőknek vagy különböző tánclépésekre ‚taníthatják‘ őket.

Akármit is csinálunk éppen, csak egy legyintés és már előttünk is a következő videó, játék vagy feladat. Ezek véletlenszerűen követik egymást, azonban beállíthatjuk, hogy az éppen látott tartalomhoz hasonló következzen és kedvenceket is választhatunk, amelyekhez – ily módon – bármikor újra és újra visszatérhetünk.

Az alkalmazáson megtekinthetők lesznek a Cartoon Network Studios új animációs rövidfilmjei is, amelyek a szélesebb közönség számára másutt nem érhetők el.

A Cartoon Network Anything már letölthető ingyenesen az App Store-ból iOS-re és a Google Play áruházból Androidra.

Ez is tetszeni fog