Quantcast
Kezdőlap Aktuális Balaton parti életmódfesztivál az egész családnak

Balaton parti életmódfesztivál az egész családnak

Pöttyöslabda

Igazi nyári feltöltődésre hívja az idei 7. Everness Fesztivál a családosokat. Európa legnagyobb életmódrendezvényén mindenki megtalálja a számára izgalmas mozgás- és zenei programokat, előadásokat, workshopokat.  

14 éves kor alatt a belépés ezúttal is ingyenes!

Az Everness Fesztivál igazi többgenerációs programpalettával készül az idei évre. A Balaton partján együtt mélyülhet, szórakozhat és strandolhat a család apraja-nagyja. A felnőtteknek szóló 11 színpad forgataga mellett a Hetedhét Gyerekfaluban a kicsiknek és szüleiknek is kínálnak tudatosságra ösztönző programokat.

A Gyerekfaluban fellép Csermák Emese, 7 éves mesemondó, lesz kézműves és zenés foglalkozás, és gyermekjóga is. Dobrotka Béla az általa kidolgozott Esések Iskolája módszertanával igyekszik megtanítani a fiataloknak a biztonságos esést és azt, hogy a félelmeink igenis alakíthatóak.

Kecskés Karina Mesékbe zárt titkok címmel a szülőknek tart előadást arról, hogy a meseterápia hogyan segíti a gyermekeket a traumák feldolgozásában, Szentgyörgyi Hanna pedig a gyerekjóga hatásairól beszél az érdeklődőknek.

Oravecz Kinga különleges beszámolóval készül, Így tanítsuk boldogságra a gyerekeket címmel egy indiai iskolaprojekt tapasztalatairól számol majd be.  Kun Szilvi azt kutatja, hogyan is történhet, hogy kiskorunkban még ami a szívünkön, az a szánkon, ezt a működést azonban felnőttként már csak nehezen követjük. A tiszta kommunikáció ugyanakkor szerencsére tanulható. Vadas János az Apalétről és a szerepkörben megélhető egyensúlyról beszél majd.

Az önismereti előadások és zenés programok mellett kézműves árusok, esti hangszeres jamelés, tűzzsonglőrök, játszótér, vízicsúszda és természetesen a csodaszép Balaton part várja a gyerekeket.

A fesztiválra a belépés 14 éves kor alatt ingyenes.

A rendezvény média főtámogatója a Nők Lapja Psziché Magazin.

Everness Fesztivál, 2019.június 19-24., Alsóörs, Pelso Camping

www.evernessfesztival.hu

Ez is tetszeni fog